Νίκες για Φίλιξ-Τσόνγκα στα προκριματικά του Μαϊάμι

Την προσπάθεια πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό του Miami Open, ξεκίνησαν σημαντικά ονόματα του ATP Tour

Σε ρυθμούς Miami Masters μπαίνουμε σιγά-σιγά καθώς ξεκίνησε η δράση στις νέες εγκαταστάσεις του Hard Rock Stadium της πόλης, με τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων.

12 τενίστες διεκδικούν θέση στο κυρίως ταμπλό

του δεύτερου συνεχόμενου Masters της χρονιάς, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Top10, Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα.

Ο 33χρονος Γάλλος που προσπαθεί να επιστρέψει μετά από τραυματισμό στο γόνατο, κέρδισε 6-3, 6-4 τον Λούκας Ροσόλ στο ντέρμπι απ’τα παλιά και προκρίθηκε στο 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο όπου θα παίξει κόντρα στο Νο7 του ταμπλό, Πάμπλο Κουέβας, μετά και τη νίκη του Ουρουγουανού με ανατροπή επί του Έγκορ Γερασίμοφ.

Στο προκριματικό ταμπλό αγωνίζεται και ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος εντυπωσίασε με την πορεία του στο Indian Wells. Ο 18χρονος Καναδός πέτυχε την πρώτη του Top10 νίκη, κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο όπου αποκλείστηκε απ’τον Νισιόκα.

Ο Αλιασίμ, Νο57 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε δύσκολα με 4-6, 6-4, 6-1 τον Λούκα Βάνι και θα παίξει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό απέναντι στον σκληροτράχηλο Πάολο Λορένζι.

Όπελκα, Αλμποτ, Ίστομιν, Ρούμπλεφ και Ρουντ διεκδικούν επίσης την είσοδό τους στο main draw του Miami Open, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

MIAMI MAIN DRAW | MIAMI QUAL. DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Νίκες για Φίλιξ-Τσόνγκα στα προκριματικά του Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα