Τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο για τη Μπάρτι στην Αυστραλία

Η Άσλεϊ Μπάρτι κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη σημαντικότερη διάκριση που μπορεί να κερδίσει κάποιος τενίστας στην Αυστραλία. Το μετάλλιο Νιούκομπ…

Προς τιμήν του θρυλικού Τζόνι Νιούκομπ, ο οποίος κατέκτησε 26 Grand Slam τίτλους (επτά στο μονό και 19 στα διπλά) και οδήγησε την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας σε πέντε κατακτήσεις Davis Cup, κάθε χρόνο βραβεύεται με το Newcombe Medal, ο κορυφαίος τενίστας της χρονιάς που τέλειωσε.

Για τρίτη σερί

σεζόν λοιπόν, το συγκεκριμένο μετάλλιο, έκανε δικό της, η Άσλεϊ Μπάρτι.

Η 23χρονη τενίστρια, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και κάτοχος του Γαλλικού Όπεν, έγραψε ιστορία φέτος με τις επιδόσεις της στο Tour και δεν θα μπορούσε να μην ψηφιστεί ως το κορυφαίο πρόσωπο της χώρας για το 2019, στο τένις.

“Είμαι απίστευτα εγνώμων που καταφέρνω να κερδίσω για τρίτη φορά το συγκεκριμένο μετάλλιο. Είμαι τυχερή, που έχω τόση μεγάλη στήριξη από τους ανθρώπους της Αυστραλίας και χαίρομαι που με βοηθούν σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου.

Ειλικρινά, φέτος έζησα μια σπουδαία χρονιά. Είμαι πού χαρούμενη που κερδίζω και για το 2019 το Newcombe Medal”, τόνισε στις δηλώσεις της η Μπάρτι, κατά την απονομή.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο για τη Μπάρτι στην Αυστραλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα