Τριάι: “Η Σαλαζάρ και εγώ θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να συζητήσουμε ως ενήλικες”

Τη δική της εκδοχή για το πιο… πολύκροτο “διαζύγιο” του 2023 στον κόσμο του πάντελ έδωσε η Γκέμα Τριάι. Η 31 ετών Ισπανίδα ήταν πρακτικά εκείνη που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής της συνύπαρξης με την Αλεχάνδρα Σαλαζάρ στις αρχές Αυγούστου, διάστημα κατά το οποίο η 37χρονη Ισπανίδα ανάρρωνε από τραυματισμό.

Η Σαλαζάρ θεώρησε ουσιαστικά ανήθικη την ενέργεια της επί σειρά ετών συμπαίκτριάς της και έκτοτε οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των δύο έχουν μπει σε… βαθιά κατάψυξη. Ταυτοχρόνως, μεγάλη μερίδα των Ισπανών φαν του πάντελ συντάχθηκε

με την οπτική της Σαλαζάρ, με αποτέλεσμα η Τριάι να γίνει στόχος αρκετών αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γκέμα Τριάι.

Τώρα, περίπου δύο μήνες μετά τη λύση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας των δυο τους, η Τριάι μίλησε στη Mundo Deportivo αποκαλύπτοντας τη δική της άποψη των πραγμάτων, όπως και το πώς ευελπιστεί να εξελιχθούν οι σχέσεις της με τη Σαλαζάρ.

“Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κακόβουλο, θέλω πάντοτε να έχω καλές σχέσεις με τους πάντες. Νομίζω πως κάποια στιγμή η Αλεχάνδρα και εγώ θα κάνουμε μία κουβέντα και ευελπιστώ πως θα έχει ευτυχές τέλος. Το βιώσαμε διαφορετικά (το “διαζύγιο”) και πιστεύω πως ήταν αναγκαίο να τερματίσω μία εικόνα που σχηματίστηκε.

Έπρεπε να λάβω μία απόφαση. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω πίσω (στην ομάδα μας). Ακόμη όμως και εάν η σχέση μας ως δίδυμο στο πάντελ τερματίστηκε, έχω την ελπίδα πως θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε ως ενήλικες και να φέρουμε (τη συμπεριφορά μας) σε ένα φυσιολογικό επίπεδο.

Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Γκέμα Τριάι… από το παρελθόν.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω εάν τα σχόλια του κόσμου είναι δίκαια ή όχι. Ειλικρινά δεν το επιθυμώ. Είναι ήδη μία δοκιμασία αυτό για εμένα και δεν νομίζω πως αξίζει να σκαλίζουμε το παρελθόν, απλώς για να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να κάνει μία αντικειμενικότερη κριτική.

Είχα τους λόγους μου (για το “διαζύγιο”), όμως κατανοώ πως η Αλεχάνδρα είναι μία παίκτρια με μεγάλη ιστορία και λατρεύεται από τους φιλάθλους του πάντελ. Οπότε, μου φαίνεται λογικό ότι πολλοί την υπερασπίζονται”, ανέφερε η Τριάι.

Υπενθυμίζεται πως οι Σαλαζάρ και Τριάι συνέθεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην ιστορία του πάντελ, κατακτώντας συνολικά 23 τίτλους στο World Padel Tour. Μάλιστα, το 2022 μόνο κατέκτησαν τον αριθμό ρεκόρ των 12 τροπαίων, κλείνοντας και τη σεζόν στο Νο1 του κόσμου, αν και στους πρώτους μήνες του 2023 υποσκελίστηκαν από τις Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ.

The post Τριάι: “Η Σαλαζάρ και εγώ θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να συζητήσουμε ως ενήλικες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα