Σαγκάη: Ο Νακασίμα διέλυσε τον Ρούνε σε 67 λεπτά – Μπαράζ εκπλήξεων (vids)

Το πρόγραμμα της Παρασκευής που άνοιξε την αυλαία του 2ου γύρου επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους seeded παίκτες με πρώτη και καλύτερη αυτή του Αμερικανού και Νο122 στον κόσμο, Μπράντον Νακασίμα, η οποίος παραχώρησε μόλις 2 games στον Χόλγκερ Ρούνε επικρατώντας με το σοκαριστικό 6-0, 6-2! 

Ο Δανός και Νο5 του κόσμου, πήρε μόλις 24 πόντους από το service του την ίδια ώρα που ο Νακασίμα παραχωρούσε μόλις 6 από το πρώτο service (26/32), με τον Αμερικανό μάλιστα να τελειώνει το ματς με 5/14 break-points. 

Το 1ο

set ήταν μια τέλεια παράσταση για τον Νακασίμα ο οποίος με το εξωφρενικό 93% περασμένα πρώτα service (χρειάστηκε να σερβίρει μόλις μια φορά δεύτερο) και παραχωρώντας μόλις 3 πόντους από το πρώτο (11/14) έφτασε σε 3 break εκμεταλλευόμενος και το μόλις 9/25 στου κερδισμένους πόντους πίσω από το service του Ρούνε, κάνοντας το 1-0 με bagel σε 26 λεπτά! 

Ο Ρούνε προσπάθησε να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστικός στο 2o set, όμως ο Νακασίμα με ακόμα 2 breaks έφτασε στο 5-1 και στη συνέχεια στο 6-2 παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στον 3ο γύρο  εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ετσεβέρι και Ζανγκ που αγωνίζονται σήμερα. 

Τρομερός Μαρόζαν απέκλεισε τον ντε Μινόρ!

Οι εκπλήξεις ωστόσο ξεκίνησαν από νωρίς στη Σαγκάη με τον Νο91 του κόσμο Φαμπιάνο Μαρόζαν να κάνει τη δεύτερη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, μετά από εκείνη κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ φέτος στη Ρώμη, κερδίζοντας τον εξαιρετικά φορμαρισμένο αυτήν την περίοδο και Νο11 του κόσμου, Άλεξ ντε Μινόρ με 6-3, 7-5. 

Στον 3ο γύρο ο Ούγγρος θα αγωνιστεί κόντρα στον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση με τον Τάλλον Χρίσκπουρ να εγκαταλείπει στις αρχές του 2ου set

Από εκεί και πέρα εκτός συνέχειας βρέθηκε και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ από τον Μάρτον Φούτσοβίτς με τον Ούγγρο να χρειάζεται κάτι λιγότερο από 3,5 ώρες για να φτάσει στην ανατροπή με 6-7(3), 6-4, 6-3, ενώ η ίσως μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε από τον Ταϊβανέζο και Νο184 στον κόσμου, Γιου Σου Σιου ο οποίος κέρδισε τον Λορέντζο Μουζέτι με 6-3, 6-4. 

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5h)

The post Σαγκάη: Ο Νακασίμα διέλυσε τον Ρούνε σε 67 λεπτά – Μπαράζ εκπλήξεων (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα