China Open: H Ριμπάκινα υπέταξε την Σαμπαλένκα και προκρίθηκε στην 4άδα

Η Ελένα Ριμπάκινα ήταν κυριαρχική στην αναμέτρηση με την Αρίνα Σαμπαλένκα και πήρε τη νίκη με 7-5, 6-2, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του China Open.

H τενίστρια από το Καζακστάν με εξαίρεση το πρώτο set δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κόντρα στο Νο1 του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, η Ριμπάκινα, έχοντας 11 άσους και ένα διπλό λάθος, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το service της. Μάλιστα πέρασε το 62% του πρώτου service και από αυτό πήρε κέρδος το 77% των πόντων.

To

εναρκτήριο set ήταν αρκετά κλειστό χωρίς πολλά ρίσκα από τις δύο παίκτριες, Η Σαμπαλένκα ήταν η πρώτη που έκανε το break, αλλά η Ριμπάκινα απάντησε με δύο συνεχόμενα σπασίματα για να πάρει προβάδισμα. Με το 6-5 υπέρ της η Νο5 στον κόσμο σέρβιρε για να το 1-0 set.

Το δεύτερο set ήταν πιο… ελεύθευρο. Η Λευκορωσίδα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως έκανε πολλά αβίαστα λάθη. Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ριμπάκινα, η οποία βρέθηκε να προηγείται με 4-2 στα games. Στο 7ο game έσπασε ξανά το service της Σαμπαλένκα και με τις μπάλες στα χέρια έκανε το 6-2.

Στα ημιτελικά η Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει την Σαμσόνοβα.

CHINA OPEN WOMEN’S SINGLES | DOUBLES | OPP (+5h)

The post China Open: H Ριμπάκινα υπέταξε την Σαμπαλένκα και προκρίθηκε στην 4άδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα