Τουρνουά WTA στο Βερολίνο το 2020

Από του χρόνου, επιστρέφει στο καλεντάρι της WTA, το εντυπωσιακό τουρνουά του Βερολίνου, που θα διεξάγεται, λίγο πριν την έναρξη του Wimbledon…

Όπως ανακοίνωσε η WTA, από το 2020, ένα νέο τουρνουά προστίθεται στο καλεντάρι. Το Berlin Open επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2008 και θα κάνει την εμφάνισή του στο calendar της WTA,

την εβδομάδα 15-21 Ιουνίου.

Την ίδια εβδομάδα που διεξάγεται το Premier event στο γρασίδι του Μπέρμιγχαμ, θα λαμβάνει χώρα από το 2020 ακόμη ένα Premier τουρνουά, στο Βερολίνο. Το Berlin Open.

Από το 1979 μέχρι το 2008 οι Γερμανοί είχαν την χαρά να φιλοξενούν ένα πολύ εντυπωσιακό τουρνουά στην πρωτεύουσα της χώρας, με πάρα πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου τένις, να έχουν περάσει από τα courts.

Η Ντινάρα Σάφινα είναι η τελευταία νικήτρια στο τουρνουά, το 2008.

Από την στιγμή που το πρώην μέλος της Εθνικής Γερμανίας στο Davis Cup, Μάρκους Ζόεκε, ανέλαβε ως Sports Director στη διοργάνωση, άλλαξαν δραστικά τα πράγματα και οι προσπάθειες που έκανε για να φέρει πίσω το WTA τουρνουά στην πόλη, ευοδώθηκαν.

Τον Απρίλιο, ισχυρά στελέχη της WTA επισκέφτηκαν το Βερολίνο και έφτασαν σε συμφωνία με τους Γερμανούς που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους για να επιστρέψει η διοργάνωση στην πόλη.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τουρνουά WTA στο Βερολίνο το 2020 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα