Με Στέφανο και Ρότζερ το πρόγραμμα της Παρασκευής

Έγινε γνωστό, το πρόγραμμα της 1ης ημέρας αγώνων στο Laver Cup της Γενεύης, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Ρότζερ Φέντερερ, να αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους την Παρασκευή…

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Laver Cup. Ο Έλληνας τενίστας είναι μέλος της πανίσχυρης Team Europe στη φετινή, 3η έκδοση της διοργάνωσης,

που διεξάγεται στη Γενεύη.

Ο Μπιόρν Μποργκ, που είναι ο captain της ομάδας της Ευρώπης, επέλεξε τον Στέφανο να αγωνιστεί στην 1η ημέρα αγώνων, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της Παρασκευής, όσον αφορά το πρόγραμμα του μονού.

Κόντρα στον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ θα παίξει ο 21χρονος πρωταθλητής μας στις 20:00GR, σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι.

Νωρίτερα, θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ντομινίκ Τιμ και τον Ντένις Σαποβάλοφ (14:00GR), ενώ στις 16:00GR θα γίνει ο αγώνας του Φάμπιο Φονίνι με τον Τζακ Σοκ.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με τον αγώνα διπλού που θα ξεκινήσει στις 22:00GR. Ο Ρότζερ Φέντερερ, θα κάνει το ντεμπούτο του για φέτος στη Γενεύη, παρέα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Αντίπαλοι τους, θα είναι οι Ντένις Σαποβάλοφ και Τζακ Σοκ. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Eurosport 1 HD.

Το πρόγραμμα της ΠαρασκευήςEurosport 1 HD

14:00 Ντομινίκ Τιμ – Ντένις Σαποβάλοφ
16:00 Φάμπιο Φονίνι – Τζακ Σοκ
20:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Τέιλορ Φριτζ
22:00 Φέντερερ/Ζβέρεφ – Σαποβάλοφ/Σοκ

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με Στέφανο και Ρότζερ το πρόγραμμα της Παρασκευής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα