Τόκιο: Πρόωρος αποκλεισμός για Ζβέρεφ (vid)

Αποχαιρέτισε νωρίς το Τόκιο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον (6-3, 6-4) μετά από μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα στο Colosseum, και μένει εκτός συνέχειας από το 500άρι τουρνουά.

Ο Τόμπσον ήταν σχεδόν άριστος από τη γραμμή του service, υπέπεσε σε ελάχιστα αβίαστα στο παιχνίδι, αλλά και κανένα διπλό λάθος, εκμεταλλεύτηκε 3/6 ευκαιρίες του για break, και έσωσε 4/5 “απειλές” του No3 του ταμπλό, που με την ήττα αυτή μένει πίσω στην κούρσα για τα Finals.

Making a statement @jordanthommmo2 knocks

out No. 3 seed Alexander Zverev, 6-3, 6-4 to reach the round of 16 in Tokyo.#kinoshitajotennis | @japanopentennis pic.twitter.com/Il26xA05ZU

ATP Tour (@atptour) October 16, 2023

Παράλληλα, με νίκες ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας οι Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ, Σεμπάστιαν Όφνερ και Μακένζι ΜακΝτόναλντ. Ο Καναδός επικράτησε δύσκολα του Αλεξάντερ Βούκιτς με 7-6(3), 6-7(2), 6-2, μετά από δύο ώρες και 51 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Στα πρώτα 2 set το ματς ήταν ντέρμπι, με τους δύο τενίστες να μοιράζονται από ένα break στο καθένα, και να λύνουν τελικώς τις διαφορές τους στα tie-break. Στο decider όμως ο No8 του ταμπλό κυριάρχησε εξαρχής και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Στα άλλα ματς του προγράμματος, ο Αυστριακός Όφνερ επικράτησε στα 3 σετ ου Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ (6-7(2), 7-6(5), 7-5), μετά από 2 ώρες και 48 λεπτά αγώνα, ενώ και ο Αμερικανός ΜακΝτόναλντ έκλεισε θέση για τους “16”, κερδίζοντας τον Μαξ Πούρσελ με 7-5, 6-4.

The post Τόκιο: Πρόωρος αποκλεισμός για Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα