Μπακς: «Σπουδαίο να έχεις συμπαίκτη τον Γιάννη» (video)

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν, εφόσον μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και ο Κρις Μίντλετον. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν τα «ελάφια» να «δέσουν» και να γίνουν ομάδα.

Αρχικά, ο Λίλαρντ δήλωσε: «Ένιωσα καλά, για πρώτο παιχνίδι. Πάντα είσαι λίγο σκουριασμένος στο πρώτο φιλικό, αλλά αισθάνθηκα καλά έχοντας δίπλα μου τόσους καλούς παίκτες. Το να έχεις έναν συμπαίκτη τόσο κυρίαρχο όπως ο Γιάννης είναι σπουδαίο. Μου έκαναν νταμπλ

τιμ και έδινα την μπάλα σε εκείνον ή γινόταν το αντίστροφο. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλο το βράδυ. Θα έχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση και αν προσθέσουμε σε αυτό τον Μίντλετον και τον Λόπεζ ή τον Πόρτις που ίσως είναι ο καλύτερος έκτος παίκτης στο ΝΒΑ, θα είναι απολαυστικό να έχουμε τόσα όπλα».

Στη συνέχεια, ο 33χρονος παίκτης των «ελαφιών» συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να γίνουμε αμέσως ομάδα. Θα χρειαστεί χρόνος για να γνωριστούμε καλά. Θα δοκιμαστούμε και ο ένας μαθαίνει τον άλλον καλύτερα έτσι, δημιουργούνται δεσμοί με τον τρόπο αυτό».

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα