Το… μήνυμα του Ρουντ

Ο Κάσπερ Ρουντ θα αναμετρηθεί την Παρασκευή (13/8) στον πρώτο-χρονικά-προημιτελικό απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά (19:00 GR).

Ο Νορβηγός που προέρχεται από τρεις σερί τίτλους σε ισάριθμες εβδομάδες, αλλά και από 14 σερί νίκες (έστω 13 έχει και ένα w/o), έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους αυτούς που αμφισβητούν τις ικανότητές του στην σκληρή επιφάνεια, όπως ο ίδιος δήλωσε. 

Θυμίζουμε ότι και οι 5 τίτλοι καριέρας που έχει κατακτήσει ο Νο12 του κόσμου, είναι σε χωμάτινη επιφάνεια, ενώ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες την τελευταία διετία στο χώμα. 

“Βλέπω

πολλούς να αμφισβητούν τις ικανότητές μου στην σκληρή επιφάνεια, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να δώσω το δικό μου μήνυμα”, είπε ο Νορβηγός μετά από τον ολοκλήρωση της αναμέτρηση με τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς. 

“Παρά το γεγονός ότι έφερα τα καλύτερα αποτελέσματα στο χώμα, η καλύτερη πορεία μου σε Slam ήταν στην σκληρή επιφάνεια του Australian Open (σ.σ 4ος γύρος). Θεωρώ ότι είναι μια επιφάνεια που επίσης ταιριάζει στο παιχνίδι μου.”

“Ναι, φέτος είχα πολλά παιχνίδια στο χώμα και όλες οι επιτυχίες μου ήταν σε χωμάτινη επιφάνεια. Ωστόσο, εκτιμώ ότι έχω μεγάλο κίνητρο να επιστρέψω στα κορτ με σκληρή επιφάνεια.”

Τσιτσιπάς και Ρουντ είχαν αναμετρηθεί και στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης, τον περασμένο Μάιο, με τον Νορβηγό να επικρατεί στα 2 sets.

TORONTO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Το… μήνυμα του Ρουντ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα