Λύγισε στο τέλος η Μαρία… (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε συγκινητική προσπάθεια κόντρα στην Βικτόρια Αζαρένκα, βρέθηκε λίγους πόντους μακριά από την πρόκριση στις “8” καλύτερες του National Bank Open, στο Μόντρεαλ, όμως τελικά ηττήθηκε στα σημεία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στην πηγή, όμως δεν ήπιε νερό, γνωρίζοντας πικρή ήττα από την άλλοτε Νο1 τενίστρια του κόσμου και κάτοχο δυο Grand Slam τίτλων, στο tie-break του καθοριστικού set.

Μετά

από δυο ώρες και 38 λεπτά μεγάλης μονομαχίας, η Λευκορωσίδα επικράτησε της Σάκκαρη με 6-4, 3-6, 7-6(2) και “σφράγισε” τον εμφύλιο με την Αρίνα Σαμπαλένκα, στα προημιτελικά του θεσμού.

UNRÉAL battle in Montréal

@vika7 holds off Sakkari in three sets and goes on to face countrywoman Sabalenka in the last eight!#OBN21 pic.twitter.com/MwQ8gBtGLj

wta (@WTA) August 12, 2021

Αν και προηγήθηκε με break στο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα (3-4), η Μαρία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και είδε την Νο15 τενίστρια του κόσμου να φεύγει νικήτρια μετά από πολύ κλειστό 3o set.

Για ακόμη μια φορά στο Μόντρεαλ, η 26χρονη Ελληνίδα βρέθηκε σε άσχημη μέρα πίσω από το σερβίς της, κερδίζοντας μόλις 18/50 πόντους πίσω από το 2ο. Αυτή, ήταν και η αχίλλειος πτέρνα της σε σχέση με τη “Βίκα”.

Αν και μέτρησε καλά ποσοστά στα break points που τις εμφανίστηκαν (είχε 5/9), δεν είχε καθαρό μυαλό και πάνω από όλα ικανό σερβίς για να διαφυλάξει το προβάδισμά της στο καθοριστικό set.

Η Μαρία προηγήθηκε με 2-4 και 15-30 στο σερβίς της Αζαρένκα, αλλά έχασε τους 12 από τους επόμενους 16 πόντους που παίχτηκαν και είδε την Λευκορωσίδα να μετατρέπει το σκορ σε 5-4 υπέρ της.

Αν και σέρβιρε δυο φορές επιτυχημένα για να μείνει στο ματς (στο 4-5 και το 5-6), η Σάκκαρη έκανε πολλά αβίαστα λάθη στο tie-break και έδωσε τη νίκη στην αντίπαλό της, μετά από συγκλονιστική, όσο και οριακή, μάχη.

NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Λύγισε στο τέλος η Μαρία… (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα