Το… μήνυμα του Μεντβέντεφ στον Τσιτσιπά

11:24 7/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Αν και πριν από το Παρίσι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ είχε ρεκόρ 0-4 στο Roland Garros, αλλά προερχόταν και από μια άσχημη χωμάτινη σεζόν φέτος, ο Νο2 του κόσμου κάνει εξαιρετικά πράγματα φέτος στο 2ο Major της χρονιά έχοντας φτάσει στα προημιτελικά, μετά τη νίκη του κόντρα στον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν, από τον οποίον είχε ηττηθεί στο πρόσφατο τουρνουά στη Μαδρίτη.

“Για να με νικήσει κάποιος θα πρέπει να παίξει πολύ καλά”, δήλωσε μετά τον

αγώνα της Κυριακής (6/6) ο Ρώσος, ο οποίος στους “8” θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. “Στα πρώτα 2 set ο Κριστιάν δεν έπαιξε καλά επομένως τα πράγματα λειτούργησαν καλύτερα για μένα. Στο 3ο άρχισε να παίζει καλύτερα και θα μπορούσε να το κερδίσει γιατί ήταν πολύ κλειστό. Από την αρχή του αγώνα μπορούσα να επιστρέψω την κάθε μπάλα.”

“Το service του δεν είναι και τόσο δυνατό. Ναι, είναι καλό, αλλά όχι δυνατό. Αυτό κάνει τη διαφορά. Από την πλευρά μπορούσα να έχω εύκολους πόντους στο service του, ενώ αυτός δεν μπορούσε.”

“Στην Μαδρίτη, ακόμα κι αν δεν έπαιξα άσχημα, ένιωθα ότι η μπάλα δεν πηγαίνει εκεί που θέλω. Φυσικά μπορεί σε ένα παιχνίδι να κάνεις λάθη. Είχα μόλις έναν break-point σε όλο το παιχνίδι, έχασα πολλές επιστροφές και δεν είχα την αυτοπεποίθησή μου στα χτυπήματά μου.”

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος πέρασε στα προημιτελικά σε GS για  4η φορά στην καριέρα του, αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν από το Roland Garros

“Ήμουν στο 0-4 στο Παρίσι, είχε χάσει σε Μαδρίτη, Ρώμη και Αμβούργο. Έχασα στον 1ο γύρο του Roland Garros πέρσι. Ήταν ένα μεγάλο σερί από άσχημα αποτελέσματα στη χωμάτινη επιφάνεια αυτό είναι αλήθεια. Όμως όταν λέω ότι αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να κάνω μεγάλες νίκες θα πρέπει να με εμπιστεύεστε…”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Το… μήνυμα του Μεντβέντεφ στον Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα