“Θηρίο στο κλουβί” ο Μάρεϊ για την απουσία του από το AO

Δεν μπορεί να το χωνέψει ο Άντι Μάρεϊ ότι δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το “παρών” στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της σεζόν 2020 στο παγκόσμιο τένις.

Μπορεί, έναν χρόνο πριν, να ανακοίνωνε στη Μελβούρνη ότι η απόσυρσή του από το άθλημα του τένις είναι πιο κοντά από ποτέ, ωστόσο, τα δεδομένα, δώδεκα μήνες μετά, άλλαξαν άρδην και ο Μάρεϊ προετοιμαζόταν πυρετωδώς για μια δυνατή επιστροφή στην Αυστραλία και ένα δυναμικό ξεκίνημα στο 2020.

Ωστόσο, ένας άλλος τραυματισμός, αυτή τη φορά στη λεκάνη τον οδηγεί στο να πάρει προφυλακτικά μέτρα και να απέχει από

ολόκληρη την Αυστραλιανή swing.

“Έχω κάνει τεράστια προσπάθεια για να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο και το να μην μπορώ να παίξω στην Αυστραλία είναι απογοητευτικό για μένα. Δυστυχώς, είχα το εμπόδιο με το θέμα στη λεκάνη και αποφάσισα, για προληπτικούς λόγους, να μην πάρω το ρίσκο και παίξω”.

Όσο απογοητευμένος είναι ο Άντι, άλλο τόσο είναι και ο CEO της Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι, για την απουσία του Σκωτσέζου.

“Γνωρίζω καλά πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο Μάρεϊ για την επιστροφή του εδώ και πόση απογοήτευση νιώθει τώρα που δεν θα έρθει. Το τελευταίο του ματς εδώ με τα πέντε σετ κόντρα στον Μπαουτίστα Αγούτ ήταν μια αξέχαστη στιγμή για μας. Η αποφασιστικότητα και το μαχητικό πνεύμα που έδειξε σε εκείνον τον αγώνα είναι μια σύνοψη όλης του της καριέρας. Παρά την απουσία του εδώ, ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στα κορτ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Θηρίο στο κλουβί” ο Μάρεϊ για την απουσία του από το AO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα