Ψηφίστηκε αθλήτρια της δεκαετίας η Σερίνα Γουίλιαμς

Ένα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά δίκτυα στον κόσμο, το Associated Press, ανέδειξε τη Σερίνα Γουίλιαμς ως την κορυφαία αθλήτρια του κόσμου την δεκαετία που μας αποχαιρετά εντός λίγων ημερών!

Η Σερίνα, των δώδεκα Grand Slam τίτλων από το 2010 μέχρι και το 2019 (ενώ καμία άλλη τενίστρια δεν ξεπέρασε τις τρεις κατακτήσεις Slam την ίδια περίοδο), των τρεισήμισι ετών στο

Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για αυτή τη χρονική περίοδο, ψηφίστηκε ως η καλύτερη γυναίκα αθλήτρια της περασμένης δεκαετίας.

“Όταν τα βιβλία της ιστορίας του τένις θα γραφτούν, η Σερίνα θα μείνει στην ιστορία ως η κορυφαία όλων των εποχών. Η νοοτροπία πρωταθλήτριας που έχει δεν έχει ξεπεραστεί από καμία. Ανεξαρτήτως των αντιπάλων της και των εμποδίων που τέθηκαν μπροστά της, δεν την σταμάτησε τίποτα. Ούτε οι τραυματισμοί, ούτε η γέννα, ούτε το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει στη γέννα της. Τα έχει ξεπεράσει όλα με μυαλό και καρδιά μεγάλης πρωταθλήτριας” ανέφερε η Στέισι Άλαστερ, CEO της WTA από το 2009 ως το 2015 και πλέον εκτελεστική διευθύντρια του US Open Tennis Association που διοργανώνει κάθε χρόνο το Αμερικανικό Όπεν.

Και να σκεφτεί κανείς ότι έχει τέσσερις σερί χαμένους τελικούς Slam, επομένως, τα ρεκόρ της θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο εξωπραγματικά…

Κώστας Αϊτάκης

The post Ψηφίστηκε αθλήτρια της δεκαετίας η Σερίνα Γουίλιαμς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα