Δεν παίζει στο ΑΟ 2020 ο Μάρεϊ!

Ξημερώματα Κυριακής, οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Όπεν ανακοίνωσαν πως στο φετινό τουρνουά δεν θα λάβει μέρος ο Άντι Μάρεϊ, λόγω τραυματισμού…

Ο Σκοτσέζος πρωταθλητής, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη λεκάνη του σώματός του (pelvic injury) και όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους του Αυστραλιανού Όπεν, δεν θα αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά μέχρι τις αρχές Φλεβάρη.

Αυτό σημαίνει, πως μετά την άκρως συγκινητική παρουσία του στη Μελβούρνη πέρυσι, ο Μάρεϊ δεν θα επιστρέψει

στα courts της Αυστραλίας για να συνεχίσει την ενθαρρυντική πορεία του στο Tour.

Ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, έχει να παίξει σε Major από το περυσινό τουρνουά στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας κι από ότι φαίνεται, θα αργήσει τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο να αγωνιστεί σε Best-of Five ματς.

Όπως ενημερωθήκατε από το Tennis24, νωρίς το Σάββατο έγινε γνωστό πως ο Μάρεϊ δεν θα παίξει στο ΑΤΡ Cup, με τους ψιθύρους για ενδεχόμενη απουσία του από ολόκληρο το Australian Swing, να πληθαίνουν και εν τέλει να επιβεβαιώνονται.

Το επόμενο τουρνουά το οποίο βρίσκεται στο πρόγραμμα του 32χρονου Σκοτσέζου, είναι αυτό στο Μονπελιέ της Γαλλίας (3-9/2).

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Μάρεϊ, αντί να ταξιδέψει στην Αυστραλία, θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Μεγάλη Βρετανία με απώτερο σκοπό, την όσο πιο σύντομη επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν παίζει στο ΑΟ 2020 ο Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα