Θα θυμηθούν τα “παλιά” – VIDEO

11:35 6/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Η πιθανή διασταύρωση Τσιτσιπά-Αλιασίμ στο 2ο γύρο του Indian Wells, θα ξυπνήσει μνήμες απ’την παιδική τους ηλικία

Συνέχεια στο εξαιρετικό του ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, θέλει να δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κυρίως ταμπλό του BNP Paribas Open.

Ο 20χρονος τενίστας, Νο9 του ταμπλό στο πρώτο Masters της σεζόν, έχει bye στον 1ο γύρο και θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ

και του Κάμερον Νόρι, στη φάση των “64”.

Με τον Αλιασίμ έχουν έντονη προϊστορία στα junior χρόνια τους και παρότι ο Καναδός είναι ακριβώς δύο χρόνια νεότερος, ο Στέφανος δεν μπόρεσε να τον κερδίσει ποτέ στο circuit της ITF, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

YearTournamentNationSurfaceRoundWinnerScore2016US Open JuniorUSAHardSFALIASSIME6-4 7-52015Eddie Herr InternationalUSAClaySFALIASSIME7-5 6-42015Canadian OpenCANHardQFALIASSIME6-3 4-6 6-4

Ημιτελικός US Open 2016

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και σε τελικό Grand Slam, στο διπλό του Wimbledon Championships το 2016 όπου ο Στέφανος με συμπαίκτη τον Κένεθ Ράισμα κέρδισαν τους Καναδούς Σαποβάλοφ/Αλιασίμ, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πλέον τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει ήδη καθιερωθεί στις κορυφαίες θέσεις του ανδρικού τένις ενώ ο 18χρονος Αλιασίμ φέτος πραγματοποιεί την πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour, με εντυπωσιακά αποτελέσματα έως τώρα.

Ο Καναδός ξεκίνησε τη χρονιά από το Νο108 του κόσμου και πλέον βρίσκεται στην 58η θέση της κατάταξης (career high), μετά την εξαιρετική του παρουσία στη χωμάτινη σεζόν της Λατινικής Αμερικής και την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό, στο ATP 500 του Ρίο ντε Τζανέιρο (ήττα από Λάσλο Τζέρε).

Φαίνεται, λοιπόν, ότι και ο Αλιασίμ βαδίζει στα βήματα του Στέφανου και ίσως σύντομα να βλέπουμε το συγκεκριμένο δίδυμο να διεκδικεί τους σπουδαιότερους τίτλους της χρονιάς.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Θα θυμηθούν τα “παλιά” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα