Πιθανή μονομαχία Κύργιου-Τζόκοβιτς στο IW – DRAW

08:47 6/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Το πρώτο Masters της νέας σεζόν είναι έτοιμο να ξεκινήσει και η κλήρωση μας προϊδεάζει για ένα συναρπαστικό τουρνουά στην έρημο της Καλιφόρνια

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ανδρικό ταμπλό του BNP Paribas Open, οι αγώνες του οποίου ξεκινάνε στις 7 Μαρτίου στο Indian Wells Tennis Garden.

Ήδη η Καλιφόρνια έχει γεμίσει από αστέρια του παγκοσμίου τένις και όλοι ανυπομονούν για την έναρξη του πρώτου ATP Masters

1000 τουρνουά για το 2019!

Κατευθείαν το μάτι πάει στην πιθανή διασταύρωση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Νικ Κύργιο στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν, με τον Αυστραλό να έχει το απόλυτο των νικών (2-0) και χρειάζονται μόλις μια νίκη για να επιβεβαιώσουν το μεταξύ τους ραντεβού στους “32” του θεσμού.

Έχοντας bye στον 1ο γύρο, ο Τζόκοβιτς περιμένει έναν qualifier στο 2ο γύρο ενώ ο Κύργιος τον νικητή της αναμέτρησης Κολσράιμπερ-Χερμπέρ.

Στο ίδιο quarter βρίσκεται και ο Γκάελ Μονφίς που εμφανίζεται πολύ ανεβασμένος και διασταυρώνεται με τον Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο, πριν τον πιθανό προημιτελικό με τον Ντόμινικ Τιμ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό και οι Ζβέρεφ, Τσιτσιμπάς, Άντερσον, Ράονιτς και Ντιμιτρόφ.

Ο Στέφανος, Νο9 του ταμπλό, περιμένει στο 2ο γύρο τον νικητή του αγώνα Αλιασίμ-Νόρι ενώ διασταυρώνεται με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ στον 3ο γύρο και με τον Κέβιν Άντερσον στους “16” της διοργάνωσης.

Πιο ευνοημένοι φαίνεται να είναι οι δύο αιώνιοι, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Ο Ισπανός, Νο2 της διοργάνωσης, περιμένει τον Ντόναλντσον ή κάποιον qualifier στο 2ο γύρο, πριν το πολύ πιθανό ραντεβού με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στον 3ο γύρο. Στον 4ο γύρο πιθανοί αντίπαλοι του Ράφα είναι οι Μεντβέντεφ ή Γκοφάν ενώ για τα προημιτελικά ένας εκ των Ίσνερ ή Κατσάνοφ.

Ο Φέντερερ ίσως έχει πολύ δύσκολο 3ο γύρο, αφού διασταυρώνεται με τον Στάνισλας Βαβρίνκα. Ο Stan the Man θα παίξει με qualifier στην πρεμιέρα ενώ στο 2ο γύρο συναντά τον Μάρτον Φούτσοβιτς, πριν το πιθανό ραντεβού με τον RF στους “32”.

Το Νο3 του ταμπλό, στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Σέπι-Γκόζοφτσικ ενώ μετά τον Βαβρίνκα συναντά στην “16” τον Φονίνι και στα προημιτελικά Νισικόρι ή Τσίλιτς, πριν το πιθανό ματς με τον Ναδάλ στους “4”.

Όπως συμβαίνει συχνά στο Indian Wells, αρκετοί αστέρες του τένις θα αγωνιστούν και στα διπλά με πρώτο και καλύτερο τον Νόβακ Τζόκοβιτς που θα ζευγάρι τον Φάμπιο Φονίνι για πρώτη φορά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επίσης θα αγωνιστεί στα διπλά με συμπαίκτη τον Γουέσλει Κούλχοφ (Νο46 στον κόσμο στα διπλά) ενώ ο Βαβρίνκα θα παίξει με τον Πουίγ και ο Νισικόρι με τον Γκονζάλεζ.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Πιθανή μονομαχία Κύργιου-Τζόκοβιτς στο IW – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα