Μετά τον Στέφανο, και ο Κύργιος στο Queen’s

15:41 5/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο Fever Tree Championships του Queen’s, το επικείμενο καλοκαίρι…

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, μετά την επισημοποίηση της συμμετοχής του Στέφανου Τσιτσιπά, του Μαρίν Τσίλιτς και του Κάιλ Έντμουντ στο 500αρι τουρνουά του Queen’s της Μεγάλης Βρετανίας το 2019, γνωστοποίησε πως θα αγωνιστεί

και αυτός τον Ιούνιο στο Λονδίνο.

“Αισθάνομαι εξαιρετικά και θέλω να δείξω σε όλους ότι μπορώ να κάνω μεγάλα πράγματα στο γρασίδι φέτος.

Το Fever Tree Championships είναι ένα εξαιρετικό τουρνουά, τα courts είναι τέλεια, ταιριάζουν στο παιχνίδι μου και αν τα καταφέρω να πάω καλά σε αυτή τη διοργάνωση φέτος, θα έχω υψηλές προσδοκίες και για το Wimbledon”, είπε χαρακτηριστικά ο Κύργιος, επισημοποιώντας την απόφασή του να παίξει στον θεσμό και φέτος.

Ο Νικ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης πέρυσι, κερδίζοντας μάλιστα στο τουρνουά, τους Άντι Μάρεϊ και Κάιλ Έντμουντ.

Πριν λίγες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε ότι θα παίξει φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Queen’s, ενώ και ο Μαρίν Τσίλιτς που κατέκτησε τον τίτλο πέρυσι στο Λονδίνο, θα βρίσκεται εκεί.

Από μέρα σε μέρα, αναμένεται να ανακοινώσει την συμμετοχή του στο τουρνουά και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που έφτασε το 2018 μέχρι και τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από τον Κροάτη.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μετά τον Στέφανο, και ο Κύργιος στο Queen’s appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα