Τέλος συνεργασίας ανάμεσα σε Ζβέρεφ και Φερέρ

15:30 8/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Άλλο ένα «πρόωρο» τέλος με προπονητή του έχει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος το καλοκαίρι είχε έρθει σε συνεργασία με τον Νταβίντ Φερέρ, άλλοτε Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σύμφωνα με τους δύο πάντως, ο λόγος που διακόπηκε η συνεργασία δεν ήταν κάτι το οποίο πείραξε κάποιον εκ των δύο και αμφότεροι θέλησαν να ολοκληρώσουν ότι είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2020, με κομψό και όμορφο τρόπο.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει

μέσα από ανάρτηση του στα social media τον πρώην πλέον προπονητή του Φερέρ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander Zverev (@alexzverev123)

Ο Νταβίντ Φερέρ από την άλλη μιλώντας στον Φερνάντο Μουρτσιέγκο, δημοσιογράφο του Eurosport, δήλωσε: ”Είμαι ευγνώμον που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία για να συνεργαστώ με τον Ζβέρεφ, δυστυχώς όμως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τίποτα κακό δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και εκείνον, όλα κύλησαν άψογα. Ήταν μια απόφαση, που έπρεπε να πάρω,” επισήμανε ο Νταβίντ Φερέρ.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο Ισπανός πρώην τενίστας, είχε επιδράσει αρκετά θετικά και στο παιχνίδι και στο ψυχολογικό κομμάτι για τον Ζβέρεφ. Να θυμίσουμε ότι επί παρουσίας του, ο Γερμανός Νο.7 στο κόσμο, ολοκλήρωσε τη σεζόν κερδίζοντας δύο τίτλους σε ATP της Κολωνίας, ενώ κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam στο US Open 2020 και παράλληλα να παίξει έναν ακόμη τελικό στο Masters 1000 του Παρισιού, όπου απέκλεισε τον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τέλος συνεργασίας ανάμεσα σε Ζβέρεφ και Φερέρ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα