Συνεχίζουν Ντελ Πότρο και Ζβέρεφ – VIDEO

Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Αλεξάντερ Ζβέρεφ ξεπέρασαν τα εμπόδια των Γιοσίτο Νισιόκα και Μίκαελ Ίμερ αντίστοιχα, παίρνοντας τις προκρίσεις τους για τον 3ο γύρο του φετινού Roland Garros…

Δυσκολεύτηκε αρκετά, είναι η αλήθεια, αλλά έφτασε στην πρόκριση ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός βρέθηκε πίσω με σετ από τον Γιοσίτο Νισιόκα, αλλά βρήκε τρόπο να κερδίσει τα επόμενα τρία από τα τέσσερα σετ που παίχτηκαν για

να φτάσει στη νίκη.

Στο δεύτερο παιχνίδι του στο Παρίσι φέτος, ο “Πύργος του Ταντίλ” επιβλήθηκε με 5-7, 6-4, 6-2, 6-7(5), 6-2 του Γιοσίτο Νισιόκα και θα παίξει στους “32” με τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον, που κέρδισε τον Ίβο Κάρλοβιτς στα τέσσερα σετ.

Ο “Πύργος” πάντως, χρειάστηκε τρεις ώρες και 45 λεπτά για να προκριθεί, και με δεδομένες τις ενοχλήσεις του στο δεξί γόνατο, το έργο του θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο στη συνέχεια του ταμπλό.



Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ από την πλευρά του, επικράτησε του νεαρού Σουηδού qualifier, Μίκαελ Ίμερ και προκρίθηκε στους “32” καλύτερους του Γαλλικού Όπεν, με χαρακτηριστική άνεση.

Αν και στο ντεμπούτο του είχε χρειαστεί πέντε σετ για να επιβληθεί του Τζον Μίλμαν, αυτή τη φορά εμφανίστηκε πολύ πιο σοβαρός και κέρδισε τον 20χρονο αντίπαλό του μετά από δυο ώρες αγώνα, με σκορ 6-1, 6-3, 7-6(3).

Στη συνέχεια της διοργάνωσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πολύ επικίνδυνο και σπεσιαλίστα στη χωμάτινη επιφάνεια, Ντούσαν Λάγιοβιτς, Νο30 του ταμπλό στο Παρίσι φέτος.

Ο Λάγιοβιτς επικράτησε νωρίτερα την Πέμπτη, του Ελιότ Μπενκετρίτ στα τρία σετ.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνεχίζουν Ντελ Πότρο και Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα