Στον 3ο γύρο με περίπατο ο Τζόκοβιτς – VIDEO

Χωρίς να δυσκολευτεί ούτε στο παραμικρό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε άνετα στα τρία σετ του Ελβετού Χένρικ Λάακσονεν και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros, όπου θα συναντήσει μια έκπληξη…

Ο Σέρβος τενίστας, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, χρειάστηκε 93 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ελβετού Νο104 στον κόσμο, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους “32” καλύτερους του τουρνουά.

Μόλις οκτώ γκέιμς έχασε ο Νόλε στο Suzanne

Lenglen, επικρατώντας με 6-1, 6-4, 6-3 του Λάακσονεν. Στη συνέχεια του Γαλλικού Όπεν θα παίξει κόντρα στον Σαλβατόρε Καρούσο από την Ιταλία, που διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο.

Ο Καρούσο, που βρίσκεται στο Νο147 του κόσμου αυτή τη στιγμή, έχει αποκλείσει με σερί κερδισμένων σετ 6-1, τους Ζαούμε Μουνάρ και Ζιλ Σιμόν. Ο Γάλλος είναι το πιο πρόσφατο θύμα του στο Παρίσι.

Όσον αφορά τον αγώνα του Νόλε, ο Σέρβος είχε 82% κερδισμένων πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς του και μετρώντας 6/10 ευκαιρίες για μπρέικ, έφτασε άνετα στη νίκη-πρόκριση για τον 3ο γύρο.

Μόλις ένα μπρέικ δέχθηκε ο Τζόκοβιτς από τον Λάακσονεν, που ισοφάρισε προσωρινά το δεύτερο σετ σε 3-3, πριν ο Σέρβος ξεφύγει και πάλι.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στον 3ο γύρο με περίπατο ο Τζόκοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα