Στο Άμπου Ντάμπι η επιστροφή του Τιμ

Η μεγάλη επιστροφή του Ντόμινικ Τιμ είναι γεγονός. Οι διοργανωτές του τουρνουά επίδειξης Mubadala World Tennis Championship, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-18 Δεκεμβρίου 2021, ανακοίνωσαν τη συμμετοχή του Νο12 του κόσμου. 

“Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στα κορτ και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο

τουρνουά έρχεται σε μια εξαιρετική στιγμή για μένα”, δήλωσε ο Τιμ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιούνιο.

“Το τουρνουά προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσω να προσαρμοστώ και να επιστρέψω στο Tour προκειμένου να αγωνιστώ κόντρα στους καλύτερους.”

Για τον Αυστριακό αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει στο Mubadala World Tennis Championship, καθώς είχε αγωνιστεί τόσο το 2017, όσο και το 2018 κατακτώντας μια 3η και μια 4η θέση.

Εκτός από τον Τιμ στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή τόσο ο Κάσπερ Ρουντ, όσο και ο Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ την πρόθεσή του να αγωνιστεί εκεί έχει εκφράσει και ο Ράφα Ναδάλ. 

Αυτό που έχει συμπληρωθεί είναι το ζευγάρι των γυναικών με την “χρυσή” Ολυμπιονίκη στο Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς, αλλά και την νικήτρια του φετινού US Open, Έμμα Ραντουκάνου να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. 

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά θα αγωνιστούν 6 παίκτες, με τους δύο πρώτους στο ταμπλό να περνούν απευθείας στα ημιτελικά περιμένοντας τους άλλους δύο που θα προκύψουν από τα δύο παιχνίδια. 

Εν μέσω του τουρνουά θα υπάρξει ένας (και μοναδικός) αγώνας γυναικών, που φέτος θα είναι αυτός μεταξύ της Μπέντσιτς και της Ραντουκάνου.

The post Στο Άμπου Ντάμπι η επιστροφή του Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άμπου Ντάμπι, Τιμ,abou ntabi, tim