Μάρεϊ: “Δεν άξιζα τη νίκη”

Παρά τις 7 χαμένες ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στον Ντόμινικ Κέπφερ, ο πρώην Νο1 του κόσμου δήλωσε ότι δεν άξιζε να πάρει τη νίκη στην επιστροφή του στο Paris Masters μετά τον τίτλο του το 2016.

“Για να είμαι ειλικρινής αυτό που με απογοήτευσε απόψε ήταν ο τρόπος που αγωνίστηκα.”, τόνισε ο Βρετανός. “Έκανα πολύ καλά πράγματα για να φτάσω στη νίκη, αλλά δεν νομίζω ότι άξιζα να κερδίσω.”

“Προφανώς και είχα πολλές ευκαιρίες στο τέλος για να πάρω την πρόκριση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με βάση τον τρόπο που αγωνίστηκα

συνολικά.”

Παρά την αυστηρή αυτοκριτική όσον αφορά την απόδοσή του, ο πρωταθλητής του 2016 στο Παρίσι, ανέφερε ότι η καθυστερημένη αλλαγή αντιπάλου τον προβλημάτισε την αρχή του αγώνα. 

Θυμίζουμε ότι ο Μάρεϊ ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τζένσον Μπρούκσμπι, ο οποίος όπως αποσύρθηκε από το τουρνουά λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Γερμανό Κέπφερ να παίρνει τη θέση του ως lucky loser.

“Έμαθα για την αλλαγή του αντιπάλου μου, λίγο μετά την τελευταία προπόνηση. Έτσι μπορώ να εξηγήσω το αργό μου ξεκίνημα στο παιχνίδι. Ωστόσο, όταν μπήκα και πάλι στο ματς, έκανα το ένα λάθος μετά το άλλο.”

Στον επόμενο γύρο ο Γερμανός θα αντιμετωπίσει εν εκ των Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και Τζιανλούκα Μάγκερ που αγωνίζονται στον πρώτο αγώνα του προγράμματος της Τρίτης (2/11) στο κεντρικό κορτ.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μάρεϊ: “Δεν άξιζα τη νίκη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρεϊ, “Δεν,marei, “den