Τζόκοβιτς: “Δεν θα δω τον αγώνα, δεν θα είμαι φαν του Σίνερ”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Green Group με νίκη κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς, ωστόσο το set το οποίο έχασε ο Σέρβος από τον Πολωνό ενδέχεται να του κοστίσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Αυτό θα γίνει μόνο αν ο Γιάνικ Σίνερ κερδίσει απόψε (22:00 GR) τον Χόλγκερ Ρούνε, κάτι που σημαίνει ότι η πρόκριση του Σέρβου εξαρτάται

από τη ρακέτα του Ιταλού. 

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Red Group όπου με νίκη του Ντανιίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ και παράλληλα νίκη του Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέναντι στον Ρούμπλεφ σημαίνει ότι στα ημιτελικά θα βρεθούν ο Μεντβέντεφ με τον Ζβέρεφ. 

Ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του το βράδυ της Τετάρτης από τον Ρώσο, δήλωσε ότι “την Παρασκευή θα είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Μεντβέντεφ” όσον αφορά τον αγώνα με τον Αλκαράθ.

Κάτι ανάλογο ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σέρβο όμως να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι φαν του Σίνερ. “Όχι δεν θα είμαι οπαδός του. Αν κερδίσει θα προκριθώ. Αν δεν κερδίσει θα τελειώσω τη σεζόν με νίκη και από εκεί και πέρα θα στραφώ στο Davis Cup.”, δήλωσε ο Νο1 του κόσμου. 

“Ήμουν συγκεντρωμένος στο να κερδίσω τον αγώνα και το έκανα. Με βάση το αποτέλεσμα πλέον η πρόκριση δεν είναι στα χέρια μου. Έτσι είναι και πραγματικά δεν το σκέφτομαι. Αυτό που σκέφτομαι είναι να αγκαλιάσω τα παιδιά μου.”

Όσο για το αν θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Σίνερ με τον Ρούνε, ο Τζόκοβιτς είπε: “Δεν ξέρω. Θα κάνω λίγη αποθεραπεία, θα περάσω χρόνο με τα παιδιά μου και μάλλον θα πάω για δείπνο. Μάλλον δεν θα δω τον αγώνα απλά θα παρακολουθώ το σκορ.”

Σε περίπτωση που ο Σίνερ επικρατήσει του Ρούνε και ο Τζόκοβιτς περάσει στα ημιτελικά τότε ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Red Group

The post Τζόκοβιτς: “Δεν θα δω τον αγώνα, δεν θα είμαι φαν του Σίνερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα