Στην ομάδα του Βαβρίνκα ο Βαλβέρδου

Με ένα μήνυμα μέσω των προσωπικών του social media, ο Στάνισλας Βαβρίνκα ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία με τον πολύπειρο Ισπανό προπονητή Ντάνιελ Βαλβέρδου, ενόψει της grass court season…

Μόλις έναν μήνα μετά τον “χωρισμό” του με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο Ντάνι Βαλβέρδου βρήκε τη νέα του προπονητική στέγη.

Ο Ισπανός, θα βοηθήσει τις προσπάθειες

του Στάνισλας Βαβρίνκα στην επικείμενη σεζόν του γρασιδιού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ελβετός με μια ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βαλβέρδου θα έχει βοηθητικό ρόλο στην προετοιμασία του Σταν και παρέα με τον Μάγκνους Νόρμαν, θα δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό προπονητικό δίδυμο για τον Βαβρίνκα.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που ανακοινώνω την συνεργασία μου με τον Ντάνιελ Βαλβέρδου, για την επικείμενη grass court season.

Θα είναι στην ομάδα μου μαζί με τον Μάγκνους Νόρμαν και είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος, που θα μαθαίνω από την μεγάλη εμπειρία και σοφία του για τον χώρο του τένις”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαβρίνκα.

Η ανάρτηση του Ελβετού:

I am pleased to announce that I will collaborate with @danielvallverdu for the up and coming grass court season.He will be an addition to my team @normansweden #yannick and I’m really excited to learn from his extensive experience and knowledge in the world of tennis !!

— Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka) 10 Ιουνίου 2019

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στην ομάδα του Βαβρίνκα ο Βαλβέρδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα