Ξεκούραση και μετά Wimbledon για τον Ράφα!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ βλέπει ήδη την επόμενη μέρα μετά την κατάκτηση του 12ου τίτλου του στο Ρολάν Γκαρός και αυτή περιλαμβάνει τη συμμετοχή του στο Wimbledon δίχως όμως να τον δούμε σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν από αυτό!

Μπορεί να μην έχουν κοπάσει ακόμα οι πανηγυρισμοί και το αίσθημα ευφορίας από την κατάκτηση ενός ακόμη Ρολάν Γκαρός, υπ’αριθμόν 12 για τον απίστευτο Ισπανό τενίστα, ωστόσο, ως επαγγελματίας αθλητής βλέπει ήδη

την επόμενη μέρα που μας βρίσκει πλέον στην grass court season.

Μία περίοδο κατά την οποία ο Ράφα είχε αρκετές δυσκολίες από το 2012 και μετά μέχρι να φτάσουμε στην περσινή σεζόν όταν και έκανε μετά από καιρό ένα εξαιρετικό Wimbledon φθάνοντας σε match point για τη συμμετοχή του στον τελικό!

Ο Ράφα, τόσο το 2017 όσο και το 2018 δεν αγωνίστηκε σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν από το All Engalnd Club και προτίθεται να κάνει το ίδιο και φέτος ώστε να έχει τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης μετά από μία επιτυχημένη αλλά κοπιαστική χωμάτινη σεζόν.

“Όπως ξέρουν όλοι, λατρεύω να παίζω στο γρασίδι. Αλλά, είναι επίσης γνωστό ότι δεν έχω τις δυνάμεις να παίζω δέκα σερί εβδομάδες πλέον. Οπότε έχω το πρόγραμμα μου”.

“Τα τελευταία δύο χρόνια που έπαιξα στο Wimbledon, δεν αγωνίστηκα σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν. Και αισθάνομαι ότι τα πήγα καλά. Ακόμα και τη χρονιά που αποκλείστηκε από τον Μιούλερ, έπαιξα καλό τένις. Δεν προτίθεμαι να αλλάξω αυτό το πρόγραμμα που προφανώς δουλεύει καλά” πρόσθεσε ο Ράφα.

“Αυτό που μου δίνει τις περισσότερες ευκαιρίες να τα πάω καλά στο Λονδίνο είναι να είμαι υγιής παρά να έχω παίξει πολλά ματς” συνόψισε ο “ταυρομάχος”, επομένως, θα τον δούμε ξανά στο χορτάρι του Wimbledon μετά τον θρίαμβο του στο Γαλλικό Όπεν!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ξεκούραση και μετά Wimbledon για τον Ράφα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα