Σρένταν Τζόκοβιτς: “Ο Νόλε θα τους περάσει όλους!”

Απόλυτα σίγουρος ότι ο γιος του, Νόβακ, θα περάσει τα ρεκόρ των Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ είναι ο Σρένταν Τζόκοβιτς!

Έχει αποδείξει πολλάκις με τις δηλώσεις ότι είναι ο μεγαλύτερος φαν του γιου του!

Μιλάμε για τον πατέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο παρελθόν με κάποιες αναφορές του κυρίως όσον αφορά στον χαρακτήρα του Ρότζερ Φέντερερ.

Μιλώντας στη σερβική τηλεόραση και με δεδομένη την αγωνιστική αναγέννηση του γιου

του τους τελευταίους επτά μήνες με τα τρία σερί κερδισμένα Majors, ο Σρένταν είναι σίγουρος ότι ο Νόλε θα ξεπεράσει τα ρεκόρ των μεγάλων ανταγωνιστών του.

“Η ευχή του είναι, στο τέλος της καριέρας του, να έχει ξεπεράσει τα ρεκόρ του Ρότζερ και του Ράφα. Είναι, πολύ απλά, υπερβολικά φιλόδοξος και καλός για να μην τα καταφέρει. Αν δεν είχε τον τραυματισμό πέρσι, θα ήταν ένα βήμα μακριά από το να το καταφέρει. Τώρα είναι απλά δύο βήματα μακριά!”.

“Πιστέψτε με, θα τα καταφέρει! Η κατάκτηση του Γαλλικού Όπεν ήταν επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπάθειας και ήταν λογικό να υπάρξει ένα burnout. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς ξαναβρίσκει το κίνητρό του αλλά το σημαντικό είναι ότι δουλεύει για αυτόν και επιστρέφει πάντα δυνατότερος!” καταλήγει ο πιο μεγάλος φαν του 31χρονου Σέρβου!

Κώστας Αϊτάκης

The post Σρένταν Τζόκοβιτς: “Ο Νόλε θα τους περάσει όλους!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα