Gracias Ferru – VIDEO

Ο Νταβίντ Φερέρ αποχαιρέτησε για τελευταία φορά το Argentina Open γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό του Μπουένος Άιρες

Δίνοντας μια ακόμη από τις γνωστές του μάχες εντός court, ο Νταβίντ Φερέρ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις δύο ευκαιρίες που είχε για να πάρει τη νίκη απέναντι στον συμπατριώτη του, Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, για το 2ο γύρο του Argentina Open.

Ο 36χρονος Ισπανός, απώλεσε δύο match point στο tie

break του 2ου σετ και ηττήθηκε με 3-6, 7-6(9), 6-3 απ’τον αριστερόχειρα Ράμος, μετά από δυόμιση ώρες συναρπαστικής μάχης στο κεντρικό court του Buenos Aires Lawn Tennis Club.

Το πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν το 2013, είχε δύο match point στο 6-7 και 8-9 του tie break, πριν ο Ράμος καταφέρει να πάρει τους τρεις τελευταίους πόντους του breaker, στέλνοντας τον εμφύλιο στο καθοριστικό σετ.

Εκεί, ο 31χρονος Άλμπερτ Ράμος, εκμεταλλευόμενος την κούραση του αντιπάλου του, έφτασε στο 5-0 games, με τον Φερέρ να μειώνει σε 5-3, χωρίς ωστόσο να έχει άλλες δυνάμεις.

Μετά το τέλος του ματς, οι διοργανωτές βράβευσαν τον Φερέρ για την πολύτιμη προσφορά του στο άθλημα και οι φίλαθλοι χάρισαν ένα μοναδικό standing ovation στον Ισπανό μαχητή.

Ο Ράμος-Βινιόλας θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στα προημιτελικά της Παρασκευής, με τον Αργεντίνο να χρειάζεται τρία σετ απέναντι στον Αλιάζ Μπέντε τον οποίον κέρδισε με 6-4, 2-6, 6-2.

Το αήττητο ρεκόρ του στο Μπουένος Άιρες διατήρησε ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος υπερασπίζεται τον τίτλο του στην Αργεντινή.

Το Νο1 του ταμπλό, δέχθηκε δύο breaks αλλά πέτυχε τέσσερα απέναντι στον Μαξιμιλιάν Μάρτερερ, επικρατώντας με 6-4, 6-4 του Γερμανού σε 1 ώρες και 23 λεπτά αγώνα.

Στους “8” της χωμάτινης διοργάνωσης, ο 25χρονος Αυστριακός θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Κουέβας, σε μια μάχη ανάμεσα σε δύο σπεσιαλίστες του χώματος.

ARGENTINA OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Gracias Ferru – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα