Davis Cup: Στο πλευρό του Πικέ και ο Μέσι!

Όπως αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι μέρος της νέας προσπάθειας του Ισπανού με την εταιρεία Kosmos, για την ανάπτυξη του τένις και την εξέλιξη του Davis Cup…

Ο Ζεράρ Πικέ και η εταιρεία Kosmos, στην οποία είναι ιδιοκτήτης, συμφώνησαν μια σπουδαία χορηγία

με το Davis Cup, ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα 25 χρόνια πριν λίγους μήνες.

Η πιο ιστορική διοργάνωση τένις άλλαξε μορφή από φέτος, και την εβδομάδα 18-24 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι τελικοί στην Caja Magica της Μαδρίτης, όπου θα αγωνιστούν 18 χώρες, αλλάζοντας εντελώς το σκηνικό που επικρατούσε μέχρι πέρυσι.

Μιλώντας την Πέμπτη στην εκδήλωση που έγινε για την κλήρωση του φετινού θεσμού, ο Ζεράρ Πικέ, ο άνθρωπος δηλαδή που πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει μια και καλή το τουρνουά πέρυσι, αποκάλυψε την σχέση του Λιονέλ Μέσι με το τένις και επεσήμανε πως ο Αργεντινός συμπαίκτης του, είναι στο πλευρό του στην προσπάθεια που ξεκίνησε.

“Ο Λέο ξέρει πολλά για την διοργάνωση του Davis Cup, διότι είναι μέρος της εταιρείας μου. Είναι συνεργάτης της Kosmos, είναι μέρος της οικογένειάς μας, του αρέσει το τένις και ξέρει πολλά πράγματα και πολλές σκέψεις μου για το μέλλον.

Είμαστε 18 χρόνια μαζί στην Μπαρτσελόνα και μοιραζόμαστε πολλά. Πάντα μου άρεσε να του ανοίγω την καρδιά μου και να του αναλύω τις επιχειρηματικές, και όχι μόνο σκέψεις μου. Ήθελε να είναι μέρος της συγκεκριμένης και αυτό είναι ακόμη καλύτερο” τόνισε αρχικά.

Για να συνεχίσει, αναφερόμενος στον Λέιτον Χιούιτ και τα απαξιωτικά σχόλια που έκανε για την αλλαγή της διοργάνωσης:

“Σέβομαι τις απόψεις του Λέιτον, ήταν φοβερός τενίστας, όμως δεν θέλω να περνάει η άποψη του ότι θα αλλάξει τους κανόνες και ότι θα κάνω χειρότερο το Davis Cup.

Ξέρω πως είναι ιστορικός θεσμός και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συνδέσω το όνομά μου με μια αποτυχία. Ξέρω πως είναι λίγο περίεργο ένας ποδοσφαιριστής να εμπλέκεται με το τένις, όμως ελπίζω σε λίγα χρόνια να λένε όλοι πως έκανα πράγματα για το άθλημα και βελτίωσα τις συνθήκες”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Davis Cup: Στο πλευρό του Πικέ και ο Μέσι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα