Σπουδαία ανατροπή από την Κένιν – VIDEO

21:18 5/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Η Σοφία Κένιν έσωσε ματς πόιντ της Ρουμάνας Ζακλίν Κριστιάν και επέστρεψε από σετ και μπρέικ πίσω, για να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη στον 2ο γύρο του Open 6ème Sens…

Η κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν, πέτυχε την δεύτερη διαδοχική νίκη της στο τουρνουά της Γαλλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να επιστρέψει… από την κόλαση.

Η 21χρονη Ζακλίν Κριστιάν, Νο174 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA,

προηγήθηκε με σετ και μπρέικ (6-7, 3-5) όμως δεν κατάφερε να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, καθώς η απάντηση της Κένιν ήταν εκκωφαντική.

Αφού έσωσε ματς πόιντ στο 3-5 του δευτέρου σετ, η νεαρή Αμερικανίδα, Νο5 τενίστρια του κόσμου, επικράτησε με 6-7(5), 7-5, 6-4 και στα προημιτελικά θα συναντήσει την Γαλλίδα, Οσεάν Ντοντίν.

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς πάντως… δεν την γλίτωσε. Συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και την Πέμπτη αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της πατρίδας της, χάρις σε straight sets ήττα από την Άννα Λένα Φρίντσαμ.

Η Γερμανίδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 6-3, 6-3 του Νο2 του ταμπλό στη Λιόν. Την Βικτόρια Κούζμοβα θα αντιμετωπίσει η Φρίντσαμ στην φάση των “8” της διοργάνωσης.

Οι προημιτελικοί

Κένιν – Ντοντίν
Γκαρσία – Βαν Ούιτβανκ
Κασάτκινα – Γκιόργκι
Φρίντσαμ – Κούζμοβα

LYON WTA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σπουδαία ανατροπή από την Κένιν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα