Ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής

20:14 5/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα Davis Cup, στο πλαίσιο των αγώνων για τα πλέι-οφ ανόδου του World Group II…

Στις 05:00GR θα μπει στο court το μεγάλο αστέρι της ομάδας μας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να ξεκινήσει με το δεξί το tie κόντρα στις Φιλιππίνες.

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στη Μανίλα, σε indoor clay courts και όποια από τις δυο

ομάδες φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες, θα πάρει το εισιτήριο για να διεκδικήσει την άνοδό της στο Group I του Davis Cup, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο δεύτερος καλύτερος Έλληνας τενίστας βάση κατάταξης, Μιχάλης Περβολαράκης, δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον καρπό.

Αυτό σημαίνει, πως ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρει τη σκυτάλη από τον αδερφό του, για να παίξει στο δεύτερο rubber του μονού την Παρασκευή.

Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Αλμπέρτο Λιμ αρχικά, ενώ ο Πέτρος αμέσως μετά, θα παίξει κόντρα στον Τζέσον Πάτρομπον. Ο Λιμ βρίσκεται στο Νο1.371 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Πάτρομπον στο Νο1.421.

Το πρωί του Σαββάτου θα συνεχιστεί η δράση στη Μανίλα, με τον αγώνα των διπλών, στον οποίο θα αγωνιστούν οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Μάρκος Καλοβελώνης. Αν το tie δεν έχει κριθεί από τα πρώτα τρία ματς, τότε θα διεξαχθούν ακόμη δυο στα μονά.

Captain της ομάδας είναι ο προπονητής Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ το επιτελείο πλαισιώνουν οι Απόστολος Τσιτσιπάς (αρχηγός αποστολής), Χρήστος Φιωτάκης (γυμναστής) και Απόστολος Μιχαλάκας (φυσιοθεραπευτής).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή (05:00GR):
R1: Alberto Lim v Στέφανος Τσιτσιπάς
R2: Jeson Patrombon v Πέτρος Τσιτσιπάς

Σάββατο (05:00GR):
R3: Alcantara/Gonzalez v Πέτρος Τσιτσιπάς/Καλοβελώνης
R4: Jeson Patrombon v Στέφανος Τσιτσιπάς
R5: Alberto Lim v Πέτρος Τσιτσιπάς

DAVIS CUP WORLD GROUP II PLAY-OFFS | GREECE VS FILIPPINES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα