Σούπερ Μάρει στην μισή πρεμιέρα του Indian Wells (vid)

09:01 7/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Άντι Μάρει αλλά και η βροχή ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πρεμιέρα του πρώτου ATP Masters 1000 της σεζόν, την Τετάρτη στο Indian Wells.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην ελεγχόμενη νίκη με 6-3, 6-2 επί του πρώην Top10, Νταβίντ Γκοφάν και προκρίθηκε πανηγυρικά στο 2ο γύρο του BNP Paribas

Open.

Ήταν η 31η νίκη του Σκωτσέζου στη διοργάνωση ο οποίος στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το Νο5 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ σε ένα πολύ πιο απαιτητικό τεστ.

Μετά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν με τέσσερις σερί ήττες, ο Μάρει δείχνει να ανακάμπτει έχοντας κερδίσει τους τρεις τελευταίους εναρκτήριους γύρους σε τουρνουά που έχει πάρει μέρος.

“Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έκανα από τη γραμμή του σερβίς σε αυτό το τουρνουά. Τα τελευταία 10 χρόνια δυσκολεύομαι πολύ με το σερβίς εδώ. Σήμερα ένιωσα πολύ καλύτερα” είπε ο 37χρονος άσος.

On a string @andy_murray | #TennisParadise pic.twitter.com/iijQ09mxpc

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 6, 2024

Νωρίτερα την Τετάρτη, την πρόκριση για το 2ο γύρο πρόλαβαν να πάρουν και οι Αλεξάντερ Σεφτσένκο, Μπράντον Νακασίμα, Γιάνικ Χάνφμαν και Ματέο Αρνάλτνι, με τον τελευταίο να αποτελεί τον αντίπαλο του υπερασπιστή του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ στη φάση των “64”.

Πολλά βραδινά ματς δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν ή να ξεκινήσουν, λόγω της βροχής.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Σούπερ Μάρει στην μισή πρεμιέρα του Indian Wells (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα