Social κατά Μουράτογλου: “Πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτό που της έκανες”

19:47 6/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ενώ η Σιμόνα Χάλεπ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τη δικαίωση της για την υπόθεση ντόπινγκ από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) ο πρώην προπονητής της, Πατρίκ Μουράτογλου βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα από φαν της Ρουμάνος, αλλά και από φίλους του τένις που θεωρούν ότι ο Γάλλος έβαλε τη Χάλεπ να περάσει αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. 

Η ομάδα του Μουράτογλου, έδωσε στην πρώην Νο1 του κόσμου τα συμπληρώματα κολλαγόνου που περιελάμβαναν το απαγορευμένο Roxudustat, με αποτέλεσμα

η Ρουμάνα να βρεθεί θετική και να τιμωρηθεί με αποκλεισμό 4 ετών. 

Μετά από την αθώωση της η Χάλεπ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της, με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram. Στην ανάρτηση αυτή σχολίασε και ο Μουράτογλου γράφοντας: “Η αλήθεια επικράτησε” για να ακολουθήσει ένα “τσουνάμι” απαντήσεων όλες αρνητικές προς το πρόσωπο του Γάλλου προπονητή. 

“Πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτό που της έκανες”, ήταν ένα από τα πολλά αρνητικά σχόλια για τον Μουράτογλου. “Η αλήθεια επικράτησε; Τότε που είναι το σημείο που κρίνεσαι ένοχος γι’ αυτό που συνέβη και το πληρώνεις;” απάντησε ένας άλλος. 

Αναμφίβολα θα είναι απίθανο να δούμε την επανένωση του Μουράτογλου με τη Χάλεπ, μετά από όσα συνέβησαν, με τον Γάλλο πάντως να έχει επιστρέψει στον Χόλγκερ Ρούνε, με τον οποίον βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ για το Indian Wells. 

The post Social κατά Μουράτογλου: “Πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτό που της έκανες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα