Λάρνακα: Μεγάλη νίκη-πρόκριση για Γελαδάρη

18:55 6/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο 60άρι Juniors τουρνουά που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Herodotou Tennis Academy με τον 15χρονο Έλληνα τενίστα να εξασφσλίζει τη συμμετοχή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ο Γελαδάρης μετά από τη νίκη του την Τρίτη, κόντρα στον Νο8 του ταμπλό, Μάξγουελ Καστλ, την Τετάρτη κέρδισε έναν ακόμη seeded παίκτη, τον 17χρονο

Ρώσο Κιρίλ Φιλαρέτοφ με 6-1, 3-6, 6-1 σημειώνοντας μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση

Στη φάση των “8” ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο και Νο1 του ταμπλό Γιάνικ Τεόντορ Αλεξαντρένσκου, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Τούρκο Άρεν Μπαϊμπάρς με 6-2, 6-2. 

Αντίθετα εκτός προημιτελικών έμεινε ο προερχόμενος από τα προκριματικά Άκης Μιχαλακόπουλος, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιταλό και Νο11 του ταμπλό, Φιλίπο Φραντσέσκο Γκαρμπέρο με 6-4, 6-1, ενώ εκτός συνέχειας βρέθηκε και ο Ανδρέας Μεσσής με τον Νο4 του ταμπλό να γνωρίζει τον αποκλεισμό από τον Γάλλο Ερμανά Κορτέ με 6-0, 6-2. 

Για τον 3ο γύρο στην κατηγορία των κοριτσιών αγωνίστηκε και η Νο5 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία ηττήθηκε από την Κύπρια και Νο9 του ταμπλό Όλγα Ντανίλοβα με 6-0, 6-3. 

The post Λάρνακα: Μεγάλη νίκη-πρόκριση για Γελαδάρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα