Σφιόντεκ για Ζβέρεφ: “Δεν είναι καλό να προβάλλεται ένας παίκτης με αυτές τις κατηγορίες”

Η Ίγκα Σφιόντεκ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της επί της Σοφία Κένιν, για την υπόθεση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, για τις καταγγελίες ενδοοικογενειακής κακοποίησης, η οποία θα εκδικαστεί στο ποινικό δικαστήριο του Βερολίνου τον ερχόμενο Μάιο. 

Η τέσσερις φορές κάτοχος Grand Slam έριξε το…μπαλάκι στην ATP, λέγοντας ότι θα πρέπει να αποφασίσει τι να κάνει σε μια τέτοια συνθήκη ενώ τόνισε ότι είναι δύσκολο να σχολιάσει περαιτέρω το θέμα χωρίς να γνωρίζει

λεπτομέρειες.

“Δεν υπάρχει καλή απάντηση σε αυτό. Νομίζω ότι εξαρτάται από την ATP τι θα αποφασίσει. Σίγουρα δεν είναι καλό για να προβάλλεται ένας παίκτης που αντιμετωπίζει αυτές τις κατηγορίες.” , είπε η Νο1 του κόσμου.

“Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της έρευνας ή της υπόθεσης. Δεν είμαι σίγουρη επίσης ποιο είναι το ιστορικό για τις άλλες υποθέσεις που είχε. Δεν ξέρω αν κέρδισε. Υποθέτω ότι πρέπει να ρωτήσετε την ATP τι θέλουν να κάνουν με αυτό, γιατί δεν είμαι σε θέση για να κρίνω.”

Θυμίζουμε ότι η ATP Tour στο μεταξύ είχε ερευνήσει προηγουμένως μια άλλη υπόθεση του Ζβέρεφ για κακοποίηση στην πρώην σύντροφό του Όλια Σαρίποβα, αλλά η έρευνα έκλεισε τον Ιανουάριο του 2023 λόγω ανεπάρκειας στοιχείων. 

Ελλείψει οποιασδήποτε πολιτικής για την ενδοοικογενειακή κακοποίηση στην ATP, ο Ζβέρεφ έλαβε άδεια να αγωνίζεται κανονικά παρά τις τελευταίες καταγγελίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Μελβούρνη για το Australian Open και θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον συμπατριώτη του Ντόμινικ Κέπφερ την Τρίτη. 

Δεν είναι σαφές αν η δίκη επηρεάσει το πρόγραμμα του Ζβέρεφ, με το Roland Garros να ξεκινάει στις 26 Μαΐου

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Σφιόντεκ για Ζβέρεφ: “Δεν είναι καλό να προβάλλεται ένας παίκτης με αυτές τις κατηγορίες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφιόντεκ, Ζβέρεφ, “Δεν,sfiontek, zveref, “den