Australian Open: Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Η πορεία των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά σταμάτησε πρόωρα στο φετινό Australian Open με τα δύο αδέρφια να γνωρίζουν την ήττα από το δίδυμο Ντάνιελ Αλτμάιερ (Γερμανία) και Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες-Βαρέλα με 7-5, 7-5 μετά από μία ώρα και 36 λεπτά για τον 1ο γύρο του διπλού. 

Το ελληνικό δίδυμο δέχθηκε από ένα break στα 2 sets και μάλιστα στο ίδιο χρονικό σημείο (11ο game), αν και στο 1ο set είχε 4 χαμένα set-points(!)

ενώ τελείωσε το ματς με 0/8 break-points!

Από εκεί και πέρα είχαν περισσότερους άσους (10-1), καλύτερο ποσοστό στους κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (83%-71%), περισσότερους winners (26-17), καλύτερες επιστροφές (28%-25%). 

Οι δύο Έλληνες παίκτες πίεσαν το αντίπαλο service από την αρχή, φτάνοντας σε διπλό break-point (15/40) με τους Αλτμάιερ και Ρέγιες-Βαρέλα να φτάνουν στο πρώτο μεγάλο hold του αγώνα (2-2). 

Στο 10ο game τα αδέρφια Τσιτσιπά έχασαν αρχικά ένα διπλό set-point, ενώ στη συνέχεια απώλεσαν ακόμα δύο ευκαιρίες για να κατακτήσουν το set. Ό,τι δεν εκαναν σε εκείνο το σημείο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς το έκαναν αμέσως μετά οι Αλτμάιερ και Ρέγιες-Βαρέλα που προηγήθηκαν με 6-5 για να κλείσουν το set στη συνέχεια με 7-5.

Το 2ο set ξεκίνησε με τους Αλτμάιερ και Ρέγιες-Βαρέλα να σβήνουν και το 8ο break-point των αδερφών Τσιτσιπά, ενω λίγο αργότερα στο 11ο game έφτασαν σ’ ένα ακομα καθοριστικό break (2/3 συνολικά) παίρνοντας προβάδισμα με 6-5 και αμέσως μετά έκλεισαν το ματς εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στον 2ο γύρο του τουρνουά. 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα