Μπαντόσα: “Θα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς μαζί με Ράφα ή Κάρλος”

Η Πάουλα Μπαντόσα έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο Australian Open κερδίζοντας την Αμερικανίδα Τέιλορ Τάουνσεντ σε μόλις 57 λεπτά σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο Tour μετά από 6 μήνες. Η Ισπανίδα και πρώην Νο2 του κόσμου μίλησε τόσο για τη νίκη της, όσο και για την επιθυμία της να αγωνιστεί στο Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι

“Η

συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένας στόχος που υπάρχει, από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα μπω μέσω κατάταξης.”, είπε η Ισπανίδα. “Θα παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά. Το διπλό μικτό σίγουρα είναι ένα όνειρο και θα ήθελα πολύ να παίξω πλάι στον Ράφα (σ.σ Ναδάλ) ή τον Κάρλος (σ.σ Αλκαράθ).

Όσο για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει την 32χρονη Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, η Μπαντόσα είπε: “Είναι η πρώτη μου νίκη στη σεζόν, αλλά και η πρώτη νίκη για μένα μετά από 6 ή 7 μήνες κι αφού πάλεψα με το πρόβλημα στη μέση μου που όλοι γνωρίζουμε. Οπότε για μένα είναι πολύ σημαντικό που έφτασα στη νίκη σήμερα.”

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια παίκτρια που ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτήν, οπότε είμαι χαρούμενη που έπαιξα αρκετά καλά και ήμουν συνεπής στο πλάνο μου.”

The post Μπαντόσα: “Θα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς μαζί με Ράφα ή Κάρλος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα