Σερβία: Πέμπτη σερί νίκη και ημιτελικά για την Ματούλα

Νέα διαδοχική επικράτηση της Μάρθας Ματούλα στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες (26/6-2/7), εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στην κορυφαία 4άδα της διοργάνωσης.

Η 26χρονη Ελληνίδα, που προέρχεται από τα προκριματικά, επικράτησε της 22χρονης Γερμανίδας, Καθλίν Κάνεφ, με 6-3. 6-3, έπειτα από 75 αγωνιστικά λεπτά, και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό είτε κόντρα στην 25χρονη Σουηδέζα, Κάσα Ρινάλντο, είτε απέναντι

στην 18χρονη Σέρβα, Άνια Στάνκοβιτς.

Θυμίζουμε, πως στον προηγούμενο γύρο η Ματούλα ξεπέρασε το εμπόδιο της Δήμητρας Παύλου για τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό με 6-3, 6-4, ενώ στον 1ο γύρο επιβλήθηκε της 33χρονης Τουρκάλας, Κάγλα Μπουγιουκακτσάι, με 6-3, 6-3.

Στα προκριματικά αρχικά είχε bye στον 1ο γύρο, αντιμετώπισε μετά την Λάουρα Σβατίκοβα (Σλοβακία) και την κέρδισε με 6-4, 6-2, και στον τελευταίο γύρο επιβλήθηκε της Αλεξάνδρα Ποσπέλοβα (Ρωσία) με 6-3, 6-2.

Παράλληλα, έχουμε ελληνική εκπροσώπηση και στα διπλά του τουρνουά, καθώς η Ματούλα συνεργάζεται με την Ελένη Χριστοφή, και σήμερα το απόγευμα θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου (Ρουμανία) και Βαλερίγια Στράκοβα (Ουκρανία).

The post Σερβία: Πέμπτη σερί νίκη και ημιτελικά για την Ματούλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα