Γαλλία: Δεύτερη νίκη για την Σακελλαρίδη

Τη δεύτερή της νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά πανηγύρισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Γαλλίας, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 26/6-2/7.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την 22χρονη Πολωνή, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Μαρτίνα Κούμπκα, με 6-1, 3-6, 6-0, ύστερα από δύο ώρες και 10 λεπτά αγώνα, και θα διεκδικήσει την είσοδό της στην τελική 4άδα.

Στα

προημιτελικά, η No4 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Γαλλίδα, Τέσα Αντριανιαφιτρίμο, ενώ παράλληλα έχει προκριθεί και στα ημιτελικά των διπλών, έχοντας για παρτενέρ την 21χρονη Τσέχα, Άννα Σίσκοβα.

Οι No3 του ταμπλό είχαν bye πρόκριση στον 1ο γύρο, και στις “8” επικράτησαν των Αλεξάνδρα Οσμπόρνε (Αυστραλία) και Ρεμπέκα Περέιρα (Βραζιλία) με 6-3, 6-2, μετά από 71 αγωνιστικά λεπτά.

Θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, τις Αμίνα Άνσμπα και Έβα Βέντερ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται αύριο το απόγευμα (Παρασκευή 30/6) μετά τις 16:30 (ώρα Ελλάδος).

The post Γαλλία: Δεύτερη νίκη για την Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα