Σάκκαρη: Επιστρέφει στο Τσάρλεστον μετά από 5 χρόνια

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στο…πράσινο χώμα του Credit One Charleston Open, μετά από 5 χρόνια, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του τουρνουά. Η Ελληνίδα τενίστρια ανακοινώθηκε μαζί με την Σλόουν Στίβενς, ενώ εκτός από τις δύο τενίστριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή η Τζέσικα Πεγκούλα, η Ονς Ζαμπέρ και η Μάντισον Κις. 

The #CharlestonOpen field now features three of the world's top 10

players. Be there to watch @mariasakkari step onto the green clay at the Credit One Stadium, where the court meets the coast each spring. Get your tickets today.

: https://t.co/whUFJujxV0

— Credit One Charleston Open (@CharlestonOpen) December 7, 2023

Αυτή θα είναι η 3η φορά που η Σακκάρη θα αγωνιστεί στο Τσάρλεστον, με την τελευταία να είναι το 2019 όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά σταματώντας από την Καρολίν Βοζνιάκι, ενώ πιο πριν είχε κερδίσει την τότε Νο6 του κόσμου Κίκι Μπέρτενς και αμέσως μετά κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της στο Ραμπάτ.

“Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στο Τσάρλεστον, μετά από 5 χρόνια”, δήλωσε η Σάκκαρη. “Έπαιξα πολύ καλά στο πράσινο χώμα την τελευταία φορά και απόλαυσα πραγματικά την ατμόσφαιρα του τουρνουά. Θα ήθελα πολύ να σηκώσω το τρόπαιο του Τσάρλεστον φέτος.”

Στη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη αναφέρθηκε και ο διευθυντής του τουρνουά, Μπομπ Μόραν. “Έχουμε ένα μεγάλο γκρουπ πρωταθλητριών φέτος στο τουρνουά και η ζήτηση των εισιτηρίων ξεπερνούν προηγούμενα ρεκόρ. Η Μαρία είχε μια δυνατή σεζόν το 2023, η οποία συνοδεύτηκε με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε ξανά στο Τσάρλεστον και γνωρίζουμε ότι όλοι οι φαν ανυπομονούν να δουν από κοντά μια από τα “αστέρια” της σειράς του Netflix, Break Point να αγωνίζεται στην πράσινη χωμάτινη επιφάνεια.”

Το 500άρι τουρνουά του Τσάρλεστον, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία τουρνουά στη Βόρεια Αμερική και το πρώτο στη χωμάτινη σεζόν, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Μαρτίου – 7 Απριλίου. 

The post Σάκκαρη: Επιστρέφει στο Τσάρλεστον μετά από 5 χρόνια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα