Rafina Juniors U14: Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση στη Ραφήνα

Με τους αγώνες των προημιτελικών ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Πέμπτης στο διεθνές τουρνουά U14 της Tennis Europe (κατηγορίας 3) που διεξάγεται στο Tennis Club της Ραφήνας αυτήν την εβδομάδα (1-10/12). 

Στην κατηγορία των αγοριών ο Θανάσης Ζαβουργιανός επικράτησε με 6-2, 6-2 του Γιάννη Μοτσάκου με τον Νο1 του ταμπλό να εξασφαλίζει το εισιτήριο για

τα ημιτελικά εκεί όπου θα βρει μπροστά του τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Κοσμά Δράκο. 

Για να περάσει στα ημιτελικά ο Δράκος χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στην αναμέτρηση με τον Γιώργο Χατζόπουλο κερδίζοντας με 2-6, 6-4, 6-2. 

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Αυγέρης θα αντιμετωπίσει τον Κύπριο Μιχαήλ Γενεθλίου. Ο Αυγέρης (Νο5 του ταμπλό) επικράτησε στον προημιτελικό της Πέμπτης του Ισπανού και Νο3 του ταμπλό, Μάρκο Κουεσάδα Αρούθα με 6-4, 6-1, ενώ ο Γεναθλίου (Νο2 του ταμπλό) κέρδισε τον Γιώργο Σινάνη με 6-1, 6-0. 

Στα διπλά πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημιτελικοί με δυο ελληνικά ζευγάρια, ωστόσο κανένα από τα δύο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. 

Οι Νο3 του ταμπλό Θανάσης Ζαβουργιανός και Γιώργος Σινάνης ηττήθηκαν με 6-4, 6-1 από τους Ισπανούς και Νο2 του ταμπλό, Γκονζάλο Κοράλες Τσαβαρία και Μάρκο Κουεσάδα Αρούθα, ενώ οι Τζέρι Κουτσογιώργος και Γιάννης Μοτσάκος σταμάτησαν μπροστά τους Γκέρμαν Κραβτσένκο (Ουκρανία) και Τζέιντεν Ολαντιμέτζι (Μ. Βρετανία) χάνοντας με 6-3, 6-7(5), 10-6. 

Στην κατηγορία των κοριτσιών η Διονυσία Κουκούλη εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά της Παρασκευής μετά τη νίκη της κόντρα στην Ασημίνα Προκοπίου με 6-1, 6-2 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή και Νο3 του ταμπλό, Αλίνε Αμσαλέμ που με τη σειρά της επικράτησε της Αθανασίας Τσακίρη με 6-0, 6-1. 

Την πρόκριση στα ημιτελικά πήρε και η Χριστίνα Αμουργιανού που κέρδισε την Ρωσίδα Μουρατόβα με 6-1, 6-2 με την Νο2 του ταμπλό να αντιμετωπίζει την Δήμητρα Κουμουτσέα, η οποία επικράτησε της Ισραηλινής Λιόρ Γιάβετζ με 6-3, 6-3. 

Ελληνικό χρώμα θα έχει και ο τελικός στα διπλά των κοριτσιών. Διονυσία Κουκούλη και Αντωνία-Αναστασία Παπαγαπητού κέρδισαν στον ημιτελικό της Πέμπτης τις Δήμητρα Κουμουτσέα και Σταματία Τσούτση με 6-2, 6-4. 

Οι δύο τενίστριες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του τουρνουά απέναντι στις Λιόρ Γιαβέτζι (Ισραήλ) και Βασιλική Τσαντίλη, οι οποίες κέρδισα στα ημιτελικά τις Νο2 του ταμπλό Άννα Παπαπαγαπητού και Γεωργία Τζώρα με 6-2, 6-4. 

The post Rafina Juniors U14: Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση στη Ραφήνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα