Διαιτησία: Στην ΕΠΟ οι διεθνείς – Παρών και ο Φρόιντφελντ στη συνάντηση με Μπαλτάκο!

Διαιτησία: Οι διεθνείς διαιτητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Μπαλτάκου και αυτή την ώρα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, παρουσία και του αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ.

Για τις 12.00 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση αντιπροσωπείας διαιτητών με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Από πλευράς διαιτητών, παρόντες είναι οι διεθνείς Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος,

Μανούχος, Φωτιάς, Διαμαντόπουλος και ο Ευαγγέλου.

Στο ραντεβού με τον Μπαλτάκο θα βρίσκονται και μέλη της ΚΕΔ μεταξύ των οποίων και ο αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ ο οποιος μετά τα τελευταία γεγονότα στη διαιτησία και την στήριξη του προς τους ρέφερις της Super League, ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί οτι η ΚΕΔ ανακοίνωσε και επίσημα οτι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ορισμούς για την14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εξέλιξη που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να αντιστραφεί το κλίμα και να αλλάξει η απόφαση των διαιτητών για ομαδικό κώλυμα.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Μπαλτάκος στην τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές που είχε την Τετάρτη ξεκαθάρισε οτι είναι μαζί τους και δεν θα κάνει καμία προσπάθεια να τους μεταπείσει.

Oι κινησεις των διαιτητών δεν θα σταματήσουν στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Έχουν ήδη γίνει κινήσεις να γίνουν επαφές και με την Πολιτεία και με τους αρμόδιους Υπουργούς, Βρούτση και Οικονόμου, από τους οποίους να σημειωθεί οτι υπήρξε άμεσα ανταπόκριση στο αίτημα τους.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα