Σαγκάη: Πρεμιέρα με νίκη για Ρουντ (vid)

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στο 2ο set ο Κάσπερ Ρουντ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιοσιχίτο Νισιόκα, στην πρεμιέρα του στη Σαγκάη, επικρατώντας με 7-5, 6-0 μετά από μια ώρα και 15 λεπτά φτάνοντας στον 3ο γύρο του τουρνουά. 

Steaming Ahead

Casper Ruud is safely into the #RolexShanghaiMasters third round with a 7-5 6-0 win over Nishioka!

pic.twitter.com/4joV44zsPO

Tennis TV (@TennisTV) October 6, 2023

Ο Νορβηγός και Νο9 στον κόσμο, ήταν εντυπωσιακός από τη θέση του service έχοντας το απίστευτο 87% περασμένα πρώτα (χρειάστηκε να σερβίρει μόλις 5 φορές δεύτερο service) κερδίζοντας το 85% των πόντων (29/34), ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 9 ευκαιρίες που είχε για break. 

Όλα αυτά εμφανίστηκαν από την αρχή και μέσα στο κεντρικό court με τον Ρουντ να παίρνει προβάδισμα με 4-1 έχοντας βρει break στο 4o game (3-1), με τον Νισιόκα να παίρνει άμεσα πίσω το χαμένο του service (4-3) για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα σε 4-4 και 5-5 στην καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι. 

Από εκεί και πέρα όμως ο Ρουντ με ένα 8-0 μπόρεσε αρχικά να κάνει το. 7-5 και να πάρει το 1ο set, αλλά και με ένα επιβλητικό bagel να καθαρίσει την πρόκριση παίρνοντας το εισιτήριο για τους “32” του τουρνουά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Κρις Γιούμπανκς που με τη σειρά του επικράτησε του Γερμανού Γιάνικ Χάνφμαν με 4-6, 6-3, 6-2.

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5h)

The post Σαγκάη: Πρεμιέρα με νίκη για Ρουντ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα