Ρότερνταμ: «Διπλός» ημιτελικός για Παγώνη!

Συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις του ο Ραφαήλ Παγώνης στο Robey FOCUS Tennis Academy Open του Ρότερνταμ, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές που τον φέρνουν στα ημιτελικά των μονών. Παράλληλα παίζει και στα διπλά, έχοντας φτάσει και εκεί στην 4άδα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα Παρασκευή (23/2) τον Βέλγο, αλλά και No9 του ταμπλό, Ράφαελ Ντεμπέλντε, και επικράτησε με 6-0, 6-2, για να εξασφαλίσει τη θέση του στην ημιτελική φάση της U14

διοργάνωσης της Tennis Europe.

Νίκησε πρώτα τον Ντεξ Βαν Βέλντχιουζεν (Ολλανδία) με 6-2, 6-2 και μετά τον Λέο Ανίθεϊ (Γαλλόα) με 6-3, 6-3. Για να μπει στην 8άδα ξεπέρασε το εμπόδιο του Γερμανού, αλλά και No14 στο ταμπλό, Λούις Κάλιν, με 3-6, 6-2, 6-0, με τον οποίο συνεργάζεται στα διπλά.

Στα προημιτελικά των διπλών κέρδισαν τους Ολλανδούς, Σεμ Μπρίελς και Λίαμ Ντε Μπρούιν, με 6-3, 6-3, και στην 4άδα θα αντιμετωπίσουν τους Ελβετούς, Σαμ Βαν Ντε Λάνγκενμπεργκ και Σάντρο Γουέμπερ, με στόχο την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της χθες η Χαρά Ζήνα. Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε την Βελγίδα Μικαέλα Ντε Χερτ, και έχασε με 6-2, 6-0. Για να φτάσε ως εδώ είχε ήδη σημειώσει 2 νίκες, ενώ έπαιξε και στα διπλά.

Στην πρεμιέρα της επικράτησε της επίσης Βελγίδας, Νούρ Κιούλεμανς με 6-3, 6-3 και μετά κέρδισε την Ολλανδέζα, Έσμι Βόλκερς, με 6-1, 6-2. Στα διπλά συνεργάστηκαν με την Ολλανδέζα, Έμα Σάντσεζ, και έχασαν στο πρώτο τους παιχνίδι από τις “γηπεδούχες”, Στέρι Μπένσχοπ και Κάρα Νίτεσκου, με 6-2, 4-6, 10-6.

The post Ρότερνταμ: «Διπλός» ημιτελικός για Παγώνη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα