Λος Κάμπος: Τσιτσιπάς και Ρουντ ανοίγουν την αυλαία των ημιτελικών

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάσπερ Ρουντ θα ανοίξουν το πρόγραμμα των ημιτελικών του Λος Κάμπος (04:00 GR) σε μια αναμέτρηση must win για τον Έλληνα τενίστα, καθώς με νίκη αρχικά θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό για 2η σερί χρονιά, θα “σφραγίσει” το Νο11 και επιπλέον θα βρεθεί μόλις 5 βαθμούς πίσω από τον Τέιλορ Φριτς για μόλις 5 βαθμούς στην κατάταξη της ATP.

Σε επίπεδο Tour, Τσιτσιπάς και Ρουντ έχουν

αναμετρηθεί μόλις 2 φορές και μάλιστα την ίδια χρονιά (2021) με τους δύο ημιφιναλίστ να έχουν από μία νίκη. Η 1η φορά που αναμετρήθηκαν ήταν στη φάση των “16” του Madrid Open με τον Νορβηγό να επικρατεί στα 2 sets με 7-6(4), 6-4, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο Τσιτσιπάς πήρε τη ρεβάνς στον προημιτελικό του Τορόντο επικρατώντας με 6-1, 6-4.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο 2ος χρονικά ημιτελικός με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αντιμετωπίζει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον. Το κίνητρο είναι τεράστιο και για τον Γερμανό ο οποίος με νίκη θα μπει στον τελικό και παράλληλα θα προσπεράσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ ανεβάζοντας στο Νο5 του κόσμου.

Ζβέρεφ και Τόμπσον έχουν αναμετρηθεί 2 φορές με τον Γερμανό να επικρατεί στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο τουρνουά του Citi Open το 2017 με 4-6, 6-3, 7-6(5), ενώ πέρσι στο Τόκιο ήταν η σειρά του Αυστραλού να πανηγυρίσει κατακτώντας τη νίκη με 6-3, 6-4.

Ημιτελικοί

[4] Κάσπερ Ρουντ – [2] Στέφανος Τσιτσιπάς (04:00 GR)[1] Αλεξάντερ Ζβέρεφ – [8] Τζόρνταν Τόμπσον (06:00 GR)

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-9h)

The post Λος Κάμπος: Τσιτσιπάς και Ρουντ ανοίγουν την αυλαία των ημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα