Ρόντικ σε Σίνερ: “Κάντο όπως ο Σάμπρας”

16:34 7/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Γιανίκ Σίνερ, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των NextGen έχοντας φτάσει στο Νο17 του κόσμου σε ηλικία 19 ετών, αλλά έχοντας κατακτήσει και δύο τίτλους φτάνοντας μάλιστα  και σε τελικό 1000άρι τουρνουά στο Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο.

Ένας από τους… θαυμαστές του νεαρού Ιταλού είναι και ο Άντι Ρόντικ, με τον πρώην Νο1 του κόσμου να δίνει συμβουλές στον Σίνερ, θέλοντας να τον παροτρύνει να βελτιώσει το παιχνίδι του. 

“Είναι ένας εξαιρετικός τενίστας, αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει

ότι το παιχνίδι του δεν παίρνει βελτίωση. Προσωπικά θα ήθελα να τον δω να μπορεί να κρατήσει την μπάλα στο κορτ με το backhand αντί να προσπαθεί να επιτίθεται ξανά και ξανά.”, δήλωσε ο Αμερικανός.

“Ωστόσο, αυτό παράλληλα είναι κι ένα από τα δυνατά του σημεία επομένως πρέπει. να το δουλέψει επιμελώς και με μεγαλύτερη συνέπεια.”

Ως ένας εκ των κορυφαίων σέρβερ όλων των εποχών, δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί και στο service του Σίνερ.

“Θα ήθελα να δω περισσότερη κατεύθυνση στο service του. Μπορείς, παράδειγμα, να σερβίρεις στην εξωτερική πλευρά του κορτ, με 180-190χλμ./ώρα, αλλά να μην έχεις ούτε την ισορροπία που απαιτείται στην επιστροφή, αλλά να μην έχεις δώσει κι εκείνη την κατεύθυνση στην μπάλα που χρειάζεται για να δυσκολέψεις τον αντίπαλο.”

“Αν όμως σερβίρεις στην εξωτερική πλευρά του κορτ ακόμα και με 175χλμ./ώρα, αλλά μην την απαραίτητη κατεύθυνση της μπάλας βγάζοντας εκτός κορτ τον αντίπαλο και παράλληλα εσύ καταφέρεις να ανέβεις στο mid court και βάζοντας σωστά τη ρακέτα σου τελειώσεις το πόντο ή γίνεις κυρίαρχος στο ράλι, τότε θα το κάνει πιο δύσκολο για όλους. Κάτι ανάλογο δηλαδή που έκανε και ο Πιτ Σάμπρας”.

The post Ρόντικ σε Σίνερ: “Κάντο όπως ο Σάμπρας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα