Ο Μάρεϊ αποθεώνει τον Μπρούκσμπι και… τρολάρει στο twitter

13:38 7/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Τζέσνον Μπρούκσμπι είναι αναμφίβολα το πρόσωπο του τουρνουά του Citi Open που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα (2-8/8). 

Ο 20χρονος Αμερικανός, που αγωνίζεται με wild card, βρίσκεται ήδη στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τους Κέβιν Άντερσον, Φράνσις Τιάφο, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, ενώ το Σάββατο τα ξημερώματα παραχώρησε μόλις 3 games στον Αυστραλό Τζον Μίλμαν.

Η εμφάνιση

αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τονίζοντας ότι είναι ο παίκτης που του αρέσει να παρακολουθεί. 

“Ο Τζένσον Μπούκσμπι είναι ο παίκτης που λατρεύω να παρακολουθώ”, δήλωσε ο 3 φορές κάτοχος Grand Slam την Παρασκευή (6/8). “Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, υψηλό IQ και είναι εξαιρετικός στις άμυνες. Το sllice και το backhand-volley είναι πανομοιότυπο του Φλόριαν Μάγιερ”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Jenson Brooksby is the sort of player I love to watch…lots of variety..high tennis IQ….great in defence..
His slice and backhand volley are almost identical to Florián Mayer.#tennis @atptour

— Andy Murray (@andy_murray) August 6, 2021

Ωστόσο, ένας από τους θαυμαστές του Βρετανού σχολίασε τη σχετική ανάρτηση αναφερόμενος στην εποχή που ο Μάρεϊ έλεγε ότι η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία είναι το μελλοντικό Νο1 του κόσμου στην WTA. “Απλώς μην πεις ότι ο Μπρούκσμπι είναι το μελλοντικό Νο1. Όλοι ξέρουμε πως θα καταλήξει…”

Η απάντηση του πρώην Νο1 του κόσμου ήταν άμεση και… αφοπλιστική: “Ναι, μπορεί να φτάσει στο Νο4 στα απλά και στο Νο1 στα διπλά. Αυτό όντως θα ήταν τραγικό”, έγραψε ο Μάρεϊ αναφερόμενος στα επιτεύγματα της Γαλλίδας…

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ο Μάρεϊ αποθεώνει τον Μπρούκσμπι και… τρολάρει στο twitter appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα