Κεφάτος στην πρεμιέρα ο Νόλε – VIDEO

17:03 7/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Mutua Madrid Open, χάνοντας μόλις έξι γκέιμς στο ντεμπούτο του κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ…

Ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες τον Τέιλορ Φριτζ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ισπανικού Masters, με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Σέρβος επιβλήθηκε του Αμερικανού, Νο57 στον κόσμο, με 6-4, 6-2 και μέσα σε μόλις 65 λεπτά πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα παίξει με έναν εκ των Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και Ζερεμί Σαρντί.

dir="ltr" lang="en">Novak Djokovic is safely through to R3!

The World No.1 gets the better of Taylor Fritz 6-4 6-2.#MMOpen pic.twitter.com/bBRuRS4GzQ

Tennis TV (@TennisTV) 7 Μαΐου 2019


Ο Σβάρτζμαν προκρίθηκε στον 2ο γύρο το πρωί της Τρίτης, κερδίζοντας στα τρία σετ τον Μάρκο Τσεκινάτο, σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας στην Caja Magica. Τελικό σκορ 6-0, 4-6, 6-1 υπέρ του Αργεντινού.

Όσον αφορά τον Τζόκοβιτς, ο Σέρβος βρέθηκε σε άψογη κατάσταση στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη, έχοντας φοβερή αποτελεσματικότητα στα μπρέικ πόιντς που δημιούργησε.

Το Νο1 του κόσμου εκμεταλλεύτηκε 3/3 ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ έσωσε το μοναδικό μπρέικ πόιντ που Φριτζ για να τελειώσει εύκολα τον αγώνα και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Μαδρίτη φέτος.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κεφάτος στην πρεμιέρα ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Κεφάτος, Νόλε – VIDEO,kefatos, nole – VIDEO