ΠΑΜΕ για τα ημιτελικά

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν το μεσημέρι της Πέμπτης ως δίδυμο στα μικτά διπλά του Ολυμπιακού τουρνουά και θέλουν να κάνουν το πιο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στη φετινή Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Οι δυο σπουδαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις στην ιστορική διοργάνωση της Ιαπωνίας, θα αντιμετωπίσουν περίπου στις 12:00GR το δίδυμο του Τζον Πιρς και της Άσλεϊ Μπάρτι, από την Αυστραλία, με φόντο την είσοδό τους στην κορυφαία “4αδα” του θεσμού.

Άκρως απαιτητικό το τεστ

στο οποίο θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις Στέφανος και Μαρία, μιας και οι αντίπαλοί τους έχουν παίξει πολλά περισσότερα παιχνίδια στα διπλά.

Ο 33χρονος Πιρς, σπεσιαλίστας στα διπλά, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο28 της σχετικής κατάταξης, ενώ έχει φτάσει μέχρι και το Νο2 στο παρελθόν. Μάλιστα, έχει κατακτήσει και Grand Slam τίτλο, στο Αυστραλιανό Όπεν το 2017.

Η Άσλεϊ Μπάρτι από την πλευρά της, Νο1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη του μονού, εφόσον έχει ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού στο γυναικείο ταμπλό, θα είναι πολύ σκληρό καρύδι στο court.

Το νικητήριο δίδυμο θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα θέλει έστω μια νίκη στα επόμενα δυο ματς του, ώστε να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ξεχωρίζουν φυσικά οι τέσσερις προημιτελικοί του ανδρικού ταμπλό, καθώς και οι δυο μεγάλοι ημιτελικοί των γυναικών.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που βρίσκεται τρεις νίκες μακριά από το χρυσό μετάλλιο θα αντιμετωπίσει στις 10:30GR τον γηπεδούχο, Κέι Νισικόρι, σε ένα matchup που κρύβει παγίδες για τον Σέρβο.

Την ίδια ώρα, ο Νο2 του ταμπλό, Ρώσος, Ντανίλ Μεντβέντεφ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ισπανό, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Νωρίτερα, στις 09:00GR, ο επίσης Ρώσος, Κάρεν Χατσάνοφ, θα παίξει κόντρα στον Γάλλο, Ούγκο Αμπέρ, ο οποίος την Τετάρτη απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά με ανατροπή.

Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, έχει οριστεί αυτό του Γερμανού, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο4 του ταμπλό, με τον Γάλλο, Ζερεμί Σαρντί, ο οποίος δείχνει υπέρμετρα αποφασισμένος για διάκριση στο Τόκιο.

Οι δυο ημιτελικοί στο γυναικείο ταμπλό, είναι προγραμματισμένοι για τις 09:00GR και τις 12:00GR. Αρχικά, η Ελβετή, Μπελίντα Μπένσιτς θα διασταυρωθεί με την 22χρονη Καζάκα, Έλενα Ριμπάκινα.

Λίγο αργότερα, η highest ranked τενίστρια που έχει απομείνει στο ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα, από την Ουκρανία, θα βρει απέναντί της την Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

OLYMPIC GAMES MIXED DOUBLES DRAW

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΠΑΜΕ για τα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα