Εκτός η Μουγκουρούθα – “Έκλεισαν” οι ημιτελικοί

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα δεν κέρδισε ούτε set από την Έλενα Ριμπάκινα, στον μεταξύ τους προημιτελικό για το Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση χωρίς μετάλλιο.

Η Ισπανίδα, Νο9 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, πήρε μόλις έξι γκέιμς από τη Ριμπάκινα και έμεινε εκτός συνέχειας με ήττα 7-5, 6-1 από την 22χρονη Καζάκα, που προελαύνει στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Μετά

από 94 λεπτά αγώνα, η Νο15 τενίστρια του ταμπλό πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα βρει απέναντί της, την πολύ φορμαρισμένη Ελβετή, Μπελίντα Μπένσιτς.

Η Μπένσιτς απέκλεισε το πρωί της Τετάρτης, την φιναλίστ του φετινού Roland Garros, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα (Ρωσία) με 6-0, 3-6, 6-3.

Στην τελική “4αδα” προκρίθηκε και η Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα, που εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση της Ισπανίδας, Πάουλα Μπαντόσα όταν το σκορ ήταν 6-3, 0-0 υπέρ της και θα έχει δυο ευκαιρίες για να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Τόκιο.

Η Βοντρούσοβα, στα ημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία νωρίτερα είχε κερδίσει την Ιταλίδα, Καμίλα Τζόρτζι.

Οι ημιτελικοί του γυναικείου ταμπλό

Μπένσιτς (Ελβετία) – Ριμπάκινα (Καζακστάν)
Σβιτολίνα (Ουκρανία) – Βοντρούσοβα (Τσεχία)

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

The post Εκτός η Μουγκουρούθα – “Έκλεισαν” οι ημιτελικοί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα